Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Kylpylä

Isolla allasosastolla vierähtää useampikin tunti tutustuen erilaisiin altaisiin, joita on kylmästä kuumaan ja isosta pienempään! Täällä voi nauttia jalkoja virkistävästä kylmästä tunturipurosta, pulahtaa hetkeksi kokonaan kylmäaltaaseen ja etsiä sen jälkeen lähimpänä oleva kuuma poreallas. Poreet ja vesihieronnat hellivät asiakasta useammassa eri altaassa ja osa porealtaista on ulkona taivaan alla.

Perheen pienimmille on myös hauskat omat altaansa. Ja isommille lapsille ja kaikille lapsenmielisille huimaa kyytiä tarjoaa vesiliukumäki.

Kuntoileva asiakas viihtyy kuntoilualtaalla ja uudessa vesijuoksualtaassa voi treenata vastavirtaan.

Suomalaisten saunojen ja yhteisen yrttihöyrysaunan lisäksi allasosastolla on pienet erikoissaunat, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Höyrysaunassa nautitaan kuumasta höyrystä vaikka seinät luovatkin kylmän iglumaisen tunnelman ja kelosaunassa tunnelma on kuin kelomökin saunassa!

Ja vesimaailman keskellä erilaiset kuva- ja ääniefektit lisäävät tunnelmaa. Hauskat liikkuvat kuvat, värit, äänet saattavat yllättää kesken uintia. Allasalueen tunturikivet, tunturipurojen välkkyvät kivipohjat ja kasvillisuus kertovat myös, että Lapissa ollaan.

Spa Wellness

Houkuttaako rentouttava kylpyläviikonloppu tai ihana hieronta moottorikelkkasafarin jälkeen. Kylpylän Spa Wellness osastolla voit nauttia mm. klassisesta hieronnasta, lämpöhoidosta, aromahieronnasta jne. Kylpylärakennuksen tiloissa toimii myös Cristal Day Spa, joka tarjoaa mm. hemmottelevat kasvohoidot ja kampaamopalvelut.

SPA FITNESS

Entiseen tapaan kylpylämme tarjoaa monipuolisen ja ammattilaiskäyttäjääkin miellyttävät liikuntatilat. Liikuntasalin pallopelit ja tilavaraukset voit varata kylpylän infosta. Kylpylän tiloissa toimii myös Levi Wellness Clubin kuntosali ja joogasali.

AILU FAMILY FUN LEIKKIMAAILMA & KEILAUS

Kylpylän alakerta on kesällä 2017 täysin uusittu ja pyhitetty koko perheen leikkimaailmaksi. Leikki-iglut, pallopelit, kiipeilytelineet ja hauskat pleikkari-iglut. Koko alakerran käyttö sisältäen myös keilauksen sisältyy leikkimaailman sisäänpääsylipun hintaan.

BURGER KING

Suomen pohjoisin Burger King löytyy kylpylän tiloista ja palvelee joka päivä sesongin mukaan, kuumimman sesongin aikana myös yöllä. Burger King on tunnettu korkeasta laadusta, avotulella valmistetuista pihveistä ja savunmakuisista Whoppereista!