Levi info | Tietoa Levistä
patikointi tunturissa

Patikointikartat

Patikointiseikkailujen kartat

Luonnossa liikkuminen on ihanaa ja rentouttavaa, kunhan tiedät minne olet menossa ja miten sinne pääset.

Suosittelemme jokaiselle luontoon menijälle reitin suunnittelua etukäteen sekä hyvää valmistautumista retkeen. Reittisuunnitelmistaan kannattaa myös aina kertoa jollekin, ja antaa arvioitu retkeltä palaamisaika.

Digitaalisia paikannus- ja reittipalveluita on olemassa monia, mutta paperikartta on hyvä olla aina matkassa. Puhelimesta voi loppua akku, tai alueella voi olla häiriöitä verkon kuuluvuudessa, mutta paperikartta toimii aina eikä siitä lopu virta.
Paperikarttoja voit ostaa Levin Matkailuneuvonnasta, joka sijaitsee osoitteessa Myllyjoentie 2.

Levin patikointi- ja pyöräilyreittejä löydät esimerkiksi Outdoor Active-reittipalvelusta, sekä Infogis-palvelusta.

Sähköinen reittikartta

Levin sähköisessä reittipalvelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti palvelun helppokäyttöisyyteen, ajantasalla olevaan sisältöön, laadukkaaseen karttapohjaan ja mobiilikäyttöön GPS-paikannuksella.

Palvelu tukee yleisimpiä käytössä olevia selaimia ja on optimoitu toimimaan mobiililaitteissa GPS-paikannuksella. Palvelussa on huomioitu mobiilikäytön tuomat haasteet niin käytettävyyden kuin rajallisen suorituskyvyn osalta. Käytössä samat kartta-aineistot ja sisällöt kuin normaalistikin. Lisäksi käytössä on oman sijainnin näyttö kartalla perustuen käytössä olevan laitteen paikannusominaisuuksiin. Liikuttaessa näytetään oma kulkusuunta sijainnin pysyessä ruudun keskellä. 

Jääkausipolku tunturissa

Levin huippupolku

Suurnoita Päiviön polku

Entisaikojen eloa polku Levitunturin ympäri

Rykimäpolku, Kätkätunturi