Miltä kuulostaisi työ tunturissa? Katso avoimet työpaikat Levi Ski Resortilla ja Levi Restaurantsilla.
levi ski resort

Töihin Leville

Avoimet työpaikat

Miltä kuulostaisi työ tunturissa? Levi Ski Resort-konsernin toimintaan kuuluvat Oy Levi Ski Resort Ltd:n rinne- ja reittipalvelut, hiihtokoulutoiminta, välinevuokraus ja urheilutarvikekauppa sekä Oy Levi Restaurants Ltd:n rinneravintolatoiminta.  Palveluksessamme on sesongin aikana yli 300 henkilöä.

Henkilöstöllemme tarjoamme muun muassa mahdollisuuden nauttia Suomen parhaista rinteistä ja välineistä. Henkilökuntaetuihimme kuuluu myös alennukset konsernin muissa toimipaikoissa sekä yhteistyökumppaneillamme.

Levi May-2021 rinteet laskettelija naistenpäivä

Myynnillinen asiakaspalvelija

Miltä kuulostaisi työ tunturissa? Oy Levi Ski Resort Ltd on vastuullinen työnantaja, huipuilla henkilökuntaeduilla varustettuna! Panostamme toiminnassamme asiakaslähtöisyyteen ja tuotamme turvallisia, ympäristön huomioon ottavia palveluja.

Haemme nyt talvikaudelle 2022-2023 motivoituneita, palvelulähtöisiä myyntihenkilöitä tuottamaan asiakkaillemme palvelua yli odotusten!

lsr shop viki

Vaatemyyjä

Miltä kuulostaisi työ tunturissa? Haemme nyt motivoituneita, myyntihenkisiä vaate- ja varustemyyjiä, tuottamaan asiakkaillemme palvelua yli odotusten!

zero-point-rental-1

Hiihtokeskustyöntekijöitä välinevuokraamoon ja huoltoon

Haemme nyt työntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin välinevuokraamoon ja -huoltoon talvisesonkiin 2022-2023.

Työtehtäviisi kuuluu työskentely kaikissa vuokraamoissamme ja välinehuollossa Zero Pointilla, Activity Parkilla sekä South Pointilla. Työskentelet kaikilla vuokraamon osastoilla sekä kassalla. Tehtävässäsi pyrit varmistamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun aktiivisella otteellasi ja ystävällisyydelläsi.

Levi South chair lift at South slopes

RINNETYÖNTEKIJÖITÄ HISSEILLE

Oletko iloinen ja vastuuntuntoinen tyyppi, joka työskentelee mielellään ulkoilmassa ja asiakaspalvelun parissa? Haemme nyt rinnetyöntekijöitä hisseille määräaikaisiin työsuhteisiin talvisesonkiin 2022-2023. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen hisseillä, hissien käyttö sekä niiden valvonta. 

ensiapu first aid IMG 5186 jpg

ENSIAPUTYÖNTEKIJÖITÄ RINNE-ENSIAPUUN

Haemme nyt reippaita ensiaputyöntekijöitä Levin rinne-ensiapuun talvisesongille 2022-2023.

lst horizont

Ravintolahenkilöstöä rinneravintoloihin

Oletko iloinen, asiakaspalvelusta syttyvä ja tehokas tarjoilija tai kokki? Tule Suomen ykköstunturiin kokemaan Lapin unohtumaton talvi!

lsr leevi

TYÖNTEKIJÖITÄ LASTENMAAHAN JA LEEVILANDIAAN

Haemme nyt työntekijöitä talvisesongille 2022-2023 Lastenmaahan ja Leevilandiaan. Lastenmaa ja Leevilandia ovat lasten omia puuhapaikkoja Levillä, joissa lapset voivat mm. osallistua maksuttomiin viikko-ohjelmiin, laskea stigoilla ja pulkilla, pitää hauskaa sekä opetella liikkumista lumella turvallisessa ympäristössä. Lastenmaasta ja Leevilandiasta löytyy myös sisähoitopaikat pikkuisille, joihin lapset voivat jäädä hoitoon päivän ajaksi.