Miltä kuulostaisi työ tunturissa? Levi Ski Resort-konsernin toimintaan kuuluvat Oy Levi Ski Resort Ltd:n rinne- ja reittipalvelut, hiihtokoulutoiminta, välinevuokraus ja urheilutarvikekauppa sekä Oy Levi Restaurants Ltd:n rinneravintolatoiminta.
levi ski resort

Töihin Leville

Avoimet työpaikat

Miltä kuulostaisi työ tunturissa? Levi Ski Resort-konsernin toimintaan kuuluvat Oy Levi Ski Resort Ltd:n rinne- ja reittipalvelut, hiihtokoulutoiminta, välinevuokraus ja urheilutarvikekauppa sekä Oy Levi Restaurants Ltd:n rinneravintolatoiminta.  Palveluksessamme on sesongin aikana yli 300 henkilöä.

Henkilöstöllemme tarjoamme muun muassa mahdollisuuden nauttia Suomen parhaista rinteistä ja välineistä. Henkilökuntaetuihimme kuuluu myös alennukset konsernin muissa toimipaikoissa sekä yhteistyökumppaneillamme.

Levi ski resort rinteet February2021 3526

Customer Success Specialist

Asiakkuuksien kehittämisestä kiinnostunut ammattilainen, viihdytkö tunturissa rinteiden ja luonnon äärellä? Työtehtävässäsi pääset ylläpitämään ja kehittämään alallaan ainutlaatuista Levi Black kanta-asiakasohjelmaa sekä koordinoimaan ja kehittämään tärkeitä asiakkuuksiamme. Hyödynnät sujuvasti asiakasdataa ja kommunikoit monikanavaisesti nykyisten ja potentiaalisten uusien asiakkaidemme kanssa.

Etsimme nyt maamme johtavaan hiihtokeskukseen Customer Success Specialistia! Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa

Levi Restaurants Draivi

Ravintolahenkilöstöä rinneravintoloihin

Oletko iloinen, asiakaspalvelusta syttyvä ja tehokas tarjoilija, kesäkiskan myyjä tai kokki? Tule Suomen ykköstunturiin kokemaan upea valoisa kesä!