Tämä on Levi Ski Resort -konsernin (jäljempänä "Levi Ski Resort") henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 7.12.2018.
levi ski resort west

rekisteriseloste

Levi Ski Resortin Rekisteriseloste

Tämä on Levi Ski Resort -konsernin (jäljempänä "Levi Ski Resort") henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 24.11.2021.

REKISTERINPITÄJÄ

Oy Levi Ski Resort Ltd
PL 1 (Hissitie 8) 99131 Levi
Puh 020 7960 200
Sähköposti leviskiresort@levi.fi

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN

Käsittelemme Rekistereissämme henkilötietoja, jotka ovat luovuttaneet meille tietojaan, rekisteröitymällä sekä muissa tilanteissa, joissa henkilö luovuttaa tietojaan. Keräämme seuraavia henkilötietoja:

  • nimesi ja mahdollinen asemasi ja yritys/ organisaatio sekä

  • yhteystietosi: sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero

Keräämme henkilötietoja ensisijaisesti rekisteröidyiltä itseltään, esimerkiksi Levi Resort -sovellukseen rekisteröitymisen ja sen käytön yhteydessä. Keräämme henkilötietojasi tämän ohella myös seuraavista lähteistä:

  • www-lomakkeet

  • viestit, sähköpostit ja puhelinkeskustelut

  • Sosiaalisen median palveluiden kautta

  • Sopimukset ja tapaamiset

TIETOSUOJASELOSTEET

Levi Skiperformance verkkokaupan tietosuojakäytäntö

Levi hiihtokoulun henkilörekisteri (pdf)

Levi vuokraamon henkilörekisteri (pdf)

Levi Ski Resort kameravalvontarekisteri(pdf)

Oy Levi Ski Resort Ltd:n rekisteri ensiaputapahtumista alueella (pdf)

HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYN PERUSTE, KÄYTTÖTARKOITUKSET JA VAIKUTUKSET

Henkilötietojesi käsittelyn peruste on alla mainittuihin käyttötarkoituksiimme perustuva oikeutettu etumme. Lähetämme sinulle myös sähköisiä suoramarkkinointiviestejä suostumuksellasi.

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksena on yhteydenpito ja liikesuhteen ylläpito. Henkilötietojasi käsitellään lisäksi tuotteidemme ja palveluidemme myyntiä ja suoramarkkinointia varten. Henkilötietojesi käsittelyllä voimme siis palvella sinua paremmin ja kehittää tuotteitamme ja palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Henkilötietojesi käsittelyllä ei ole osaltasi muita vaikutuksia.

Jatkokäsittelemme henkilötietojasi joissain tilanteissa kuten markkinointikampanjoiden suunnittelua varten. Pyrimme aina tilanteen salliessa anonymisoimaan tai pseudonymisoimaan kaikki kyseisiin tarkoituksiin käytettävät henkilötietosi ennen niiden jatkokäsittelemistä. Hyödynnämme aina myös kaikkia alla mainittuja henkilötietojen suojakeinoja. Kyseiset käyttötarkoitukset ovat läheisesti yhteydessä yllä mainittuihin ensisijaisiin tietojen käyttötarkoituksiin ja olennainen osa asiakassuhteitamme ja niiden kehittämistä. Kyseisellä jatkokäsittelyllä ei ole mitään suoria vaikutuksia sinuun rekisteröitynä. Emme jatkokäsittele henkilötietojasi muihin tarkoituksiin.

HENKILÖTIETOJESI SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET JA SIIRROT KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Emme luovuta tai siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille muuten kuin evästeiden osalta tai Suomen viranomaisten niin vaatiessa.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMISEN PERIAATTEET

Säilytämme henkilötietojasi Rekisterissä seuraavien periaatteiden mukaisesti: Henkilötietojen säilytysaika: niin kauan, kuin rekisteröity käyttää palveluita (kuten haluaa vastaanotaa uutiskirjeitä tai Levi Resort-sovellusta, tämän jälkeen enintään 36 kuukauden ajan). Henkilötietosi voidaan säilyttää tätä kauemmin, jos sovellettava lainsäädäntö tai sopimusvelvoitteemme kolmansia osapuolia kohtaan edellyttävät pidempää säilytysaikaa.

PROFILOINTI

Voimme toteuttaa rekisteröityjen automaattista profilointia osana henkilötietojen käsittelytoimia markkinoinnin tehostamiseksi ja yksittäisille henkilöille paremmin sopivien markkinointiviestien näyttämiseksi.

TIETOJEN TARKISTUS, POISTAMINEN JA KIELTO-OIKEUS

Jokaisella tietonsa antaneella henkilöllä on oikeus tarkistaa hänestä tallennetut tiedot ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.  Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti Levi Ski Resortille. Levi Ski Resort voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Levi Ski Resort vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai liikesuhteen päättyessä. Voimme veloittaa kohtuullisen maksun useista tai poikkeuksellisen laajoista pyynnöistä.

Henkilöllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten. Voit antaa meille myös kanavakohtaisia suoramarkkinointia koskevia suostumuksia ja kieltoja.

REKISTERIEN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterien käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Manuaalista aineistoa säilytetään lukitussa tilassa, jonne on pääsy vain nimetyillä henkilöillä. Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja tallennettu tietojärjestelmäämme, johon on rajattu pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Salaamme Yhtiömme ulkopuolelle lähetettävät henkilötiedot.

TIETOA EVÄSTEISTÄ JA VASTAAVISTA TEKNOLOGIOISTA

“Eväste” on yleisesti käytetty pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun vierailet verkkosivulla. Selain lähettää tiedon vierailustasi takaisin verkkosivulle, kun vierailet siellä uudestaan. Kaikki nykyaikaiset verkkosivut käyttävät evästeitä tarjotakseen sinulle personoidumman selainkokemuksen.

Kukin eväste on erikseen asetettu kullekin päätelaitteellesi ja evästeitä voi lukea ainoastaan sillä palvelimella, jolla eväste on asetettu. Koska eväste on sidottu selaimeen, eikä lähtökohtaisesti ole jaettavissa eri selainten tai laitteiden välillä (ellei jokin selain, lisäosa tai muu sovellus erikseen mahdollista tätä), evästeiden hallinnoimiseksi tekemät valintasi soveltuvat lähtökohtaisesti vain kyseiseen yksittäiseen selaimeen. Eväste ei voi ajaa ohjelmistoja, eikä sitä voida käyttää virusten tai muun haitallisen koodin toimittamiseen, eikä vahingoittamaan päätelaitettasi tai tiedostojasi. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkästään evästeen tai vastaavien teknologioiden käytön kautta.

Tämä verkkosivusto käyttää HubSpot -markkinointiautomaatiojärjestelmää. HubSpot käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja siitä, kuinka käyttäjät käyttävät sivustoamme. Käytämme näillä evästeillä kerättyjä tietoja raporttien koostamiseen, apuna sivuston parantamisessa sekä markkinointimme tukena. Tutustu HubSpotin tietosuojalausekkeeseen tästä.

Käytämme sovelluksessa ja verkkosivuilla Google Analyticsiä sen analysoimiseksi, miten käyttäjät käyttävät sovellusta ja verkkosivustoamme. Google Analytics on Google Inc.:in (”Google”) tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka toimii käyttämällä evästeitä. Huomioithan, että Googlen sijoittamiin evästeisiin sovelletaan Googlen ehtoja ja käytäntöjä, joista löytyy lisää tietoa osoitteessa https://www.google.com/policies/privacy/partners.
Lisäksi verkkosivustollamme evästeitä käyttävät seuraavat kolmannen osapuolen palvelut:
* Google
* Google Tag Manager
* Skiperformance
* Hot Jar
* Strossle Media
* GoFinland
* Facebook
* LinkedIn
* Instagram
* Twitter
* Flickr
* YouTube
* Pinterest
* TripAdvisor
* CampaignManager

Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia. Jos poistat evästeet käytöstä tällä sivustolla, osa palveluista tai sivun osista ei välttämättä toimi oikein.