Levi
Sinebrychoff

Sinebrychoff

Sinebrychoff on mukana Levillä virallisena yhteistyökumppanina Carlsberg-oluen ja Battery Energy Drink -energiajuoman myötä.

CARLSBERG

Carlsberg on yksi maailman suosituimmista premium-olutmerkeistä, joka on luonteeltaan selvästi humaloitu, kevyt ja tasapainoinen lager. Carlsberg toimii palkintona mainiosti myös after skissä kun päivä rinteissä on ylittänyt odotuksesi tai haluat skoolata sen tuomalle hyvälle fiilikselle ystäviesi kanssa.

Carlsberg on sponsoroinut alppihiihtoa ja ollut mukana laskettelukeskusten yhteistyökumppanina vuosia ja jalkapallon ohella yhdistetäänkin juuri lasketteluun. Nautitaan Levillä yhdessä Suomen luonnosta, parhaista rinteistä ja upeista ihmisistä – That calls for a Carlsberg!

- Carlsbergin ytimeen kuuluu jatkuva aina paremman tavoittelu ja odotusten ylittäminen. Levi-yhteistyö onkin Carlsbergille luonnollinen ympäristö, sillä Levi edustaa ehdottomasti Suomen huippua hiihtokeskuksissa ja saamme yhteistyömme myötä olla täällä mukana ihmisten huippuhetkissä niin monissa tapahtumissa kuin minä tahansa päivänä myös alueen lukuisissa ravintoloissa after skin merkeissä, Carlsbergin tuotepäällikkö Harri Rantala sanoo.

CARLSBERG.COM

BATTERY

Battery on Suomen ensimmäinen energiajuoma, joka tuli markkinoille jo 1997. Battery-tuoteperheeseen kuuluvat alkuperäisen maun lisäksi Battery Sugarfree –sokeriton sekä etenkin nuoriin vetoavat makuvariantit Battery Jungled ja uusi mansikka-limen makuinen Battery Remix.

Myös Batteryllä on pitkä historia laskettelijoiden virallisena energialähteenä. Battery on sponsoroinut pitkään suomalaisia nousevia lumilautailijoita ja freestyle-laskijoita. Sponsoroitavien joukossa tällä hetkellä on mm. Sotsin olympialaisissa laskenut Merika Enne ja olympialaskija Peetu Piiroinenkin on ollut Batteryn B-Unitissa.

- Osana Levin Official Partner -yhteistyötä, Batterylle luontevinta on ollut olla mukana Levin Snow Parkissa sekä erilaisissa tapahtumissa, missä etenkin nuoret viihtyvät ja viettävät aikaa, kertoo Battery Energy Drinkin tuotepäällikkö Laura Niskanen Sinebrychoffilta.

BATTERYBATTERY FACEBOOKISSA

SINEBRYCHOFF - MILJOONIA NAUTINTOJA PÄIVITTÄIN

Lähes 200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys.

Panimojuomien Suomen markkinajohtaja Sinebrychoff tunnetaan vahvoista brändeistään: KOFF, Karhu, Crowmoor, Battery Energy Drink ja Sinebrychoff Porter ovat kotimaisia menestystarinoitamme. Carlsbergin kansainvälisestä valikoimasta tarjoamme asiakkaillemme juomia kuten Carlsberg, Somersby ja Grimbergen. Yhdessä kansainvälisten yhteistyökumppaniemme kanssa olemme tuoneet Suomeen tunnetut tuotemerkit Kronenbourg, Budvar, Brooklyn ja monta muuta. Sinebrychoffilla on noin 16 000 asiakasta eli jälleenmyyjää, jotka myyvät juomamme kuluttajille – niin Levillä kuin kaikkialla Suomessa!

SINEBRYCHOFF.FISINEBRYCHOFF FACEBOOKISSA

Levin kumppanit