Levin tiimiläisiä yhdistää rakkaus lumeen, lasketteluun ja Levin rinteisiin. Heillä kaikilla on ainutlaatuinen rooli oman lajinsa, intohimonsa, elämäntapansa ja ydintoimintansa kautta inspiroida, tuoda Leviä ja sen mahdollisuuksia sinulle tutuksi.
levi Ski resort

Levin tiimiläiset

Levin tiimiläiset

Levin tiimiläisiä yhdistää rakkaus lumeen, lasketteluun ja Levin rinteisiin. Heillä kaikilla on ainutlaatuinen rooli oman lajinsa, intohimonsa, elämäntapansa ja ydintoimintansa kautta inspiroida, tuoda Leviä ja sen mahdollisuuksia sinulle tutuksi. He levittävät Levin ilosanomaa – Vain yksi on Levi.

Levin Tiimiläiset viihtyvät Levin hiihtoladuilla, rinteessä ja rinteiden ulkopuolella. Levin Tiimiläisistä Levillä asuvat ympärivuotisesti paralaskija Maiju Laurila sekä lumilautailija Zenja Potapov. Muut tiimiläiset, Levin maailmancupin voittaja Tanja Poutiainen-Rinne, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen sekä vapaalaskija Arto "Ape" Majava, viettävät Levillä mahdollisimman paljon aikaa omien harrastusten ja aktiviteettien parissa.

Levin Tiimiläisiä voit tavata hiihtolatujen ja rinteiden lisäksi Levin eri tapahtumissa, kursseilla sekä kylän raitilla. Talvikaudella tullaan järjestämään mm. Arto Majavan vapaalaskukursseja, maastohiihtotreenejä Riitta-Liisa Roposen ohjastamana sekä alppilaskemisen niksit haltuun Tanja Poutiainen-Rinteen johdolla. Joonan ja Zenjan tapaat puolestaan parkeissa ja reilisessareissa läpi kauden.

Tutustu tiimiläisiin