Take away tuotteet ja kotiinkuljetuspalvelut Levillä

Levillä voit tilata ravintolaruoat toimitettuna suoraan mökillesi, helposti ja nopeasti. Myös vuokravälineitä, kuten esimerkiksi lumikenkiä tai fat-bikejä, voi tilata toimitettuna huoneistollesi.

Lomalla on kiva rentoutua ja ottaa aikaa itselle, joten on kiva päästä nauttimaan herkullisesta ruoasta - jota ei ole tarvinnut itse kokata. Ruoka-annoksia voi ravintoloista tilata take awayna mukaan, eli käydä itse noutamassa ravintolasta ruoat, tai tilata kotiinkuljetuksen suoraan lomahuoneistollesi. 

Kotiinkuljetuspalvelut

Lomahuoneistolle toimituksia tarjoavat toimijat
Ruokaaovelle.com toimittaa ruoka-annoksia tilauksesta Levin alueella. 
King Crab Housesta voi tilata ruoat toimitettuna
Table Grill toimittaa pöytägrillit ja esivalmistellut raaka-aineet huoneistollesi, ja voit viettää seurueesi kanssa grilli-illan helposti ja vaivattomasti. 
Cafe & Bakery & Bistro Káfet toimittaa ruokia Foodoran kautta. 

Alueen monet pitopalvelut huolehtivat myös, että saat herkullista ruokaa suoraan kotiovellesi! Pitopalvelutilaukset sales@visitlevi.fi osoitteesta. 
Tutustu pitopalveluihin täältä. 

Ulkoiluvälineet toimitettuna huoneistolle
Lumikengät tai vaikka fat-biken. voi tilata myös suoraan mökille toimitettuna, ja pääset lähtemään luontoon heti, kulkematta vuokraamon kautta. 
Tilaa lumikenkätoimitus tästä.
Fat-bike vuokraus ja toimitus tästä

ALUEEN RUOKAKAUPOILLA VERKKOKAUPPOJA, JOISTA OSTOKSET VOI TILATA KERÄILTYNÄ TAI TOIMITETTUNA

K-Market Levinporon verkkokauppa 
K-Supermarket LeviMarketin verkkokauppa 

Kauppa-asiointiapua ja alueen palveluiden huoneistolle toimituksissa apua tarjoaa myös Personal Hosting Service. 

Ravintolat ja latukahvilat ovat avoinna, ja tarjolla on myös take away tuotteita


Aukioloajat tästä

Katso latujen kunnossapitotilanne tästäKodat rinteillä
Kodat rinnealueilla pysyvät avoinna, ja tulistelemaan saa mennä. Pidäthän kuitenkin huolta käsihygieniasta, turvaväleistä ja maskin käytöstä, jos kodassa on seurueesi ulkopuolisia henkilöitä.

ETURINTEET
Eturinteiden Lastenmaasta löytyy kota sekä laavu hissien ala-asemien vierestä.

LÄNSIRINTEET
Länsirinteiltä löydät monen monta suosittua kotaa. Westin rinteiden puolivälistä löytyy Huipun kota, 13.1-rinteen puolivälistä löytyy Himmelriikin kota ja Lammaskurusta hissin nr 12 ala-asemalta löytyy Lammaskurun kota. Lisäksi West- ja Gondoli2000-hissien ala-asemien lähettyville on tuotu muutamia penkkejä sekä tulistelupisteitä take away -tuotteiden ja omien eväiden syöntiin.

ETELÄRINTEET
Etelärinteiltä löydät tulistelupaikan Leevilandiasta (mattohissin yläpäästä), jonka vieressä on myös laavu makkaranpaistoa varten. 8.4-rinteen alaosasta rinneravintola Sivakan yläpuolella on myös kota. Etelärinteille on lisätty tulistelupaikkoja ja ne löytyvät Etelärinteiden parkkipaikan päästä. South-tuolihissin tuolihalliin on avautunut myös uusi  Leevin pesä -taukotila, jossa voi nauttia omia eväitä.

KAAKKOISRINTEET
Kaakkoisrinteiden tulistelupaikka 7B-hissin ala-asemalla.

KOILLISRINTEET
Koillisrinteiden tulistelupaikat löytyvät 5-hissin ja 6-hissin ala-asemilta, joista molemmista löytyy tunnelmallinen kota. 

Pidäthän huolta myös upeasta luonnostamme, ja viet roskat aina roskikseen.
Levin hiihtokeskuksen alueella tunturissa löytyy useita roska-astioita, ja muualla luonnossa liikkuessasi toivomme, että kannat roskat mukanasi kunnes voit laittaa ne asianmukaisiin roska-astioihin. 
Lajittelupisteitä Levin alueelta löytyy useita, tutustu niihin tästä.
Muovinkeräys löytyy Levin S-Marketin piha-alueelta. 

VISIT LEVIN PAIKALLISET ASIANTUNTIJAT OVAT APUNASI, TARVITSITPA LOMALLASI MITÄ TAHANSA!

Alueen laajin valikoima majoitusvaihtoehtoja, kaikki alueen aktiviteetit sekä paikallistuntemus saatavilla Visit Levin kautta.
Ota meihin yhteys puhelimitse 016 639 3300, tai laita sähköpostia sales@visitlevi.fi. Varaukset, opastus ja parhaat paikallisvinkit saatavilla myös Levin Matkailuneuvonnasta Torikuja 5:stä.

Tervetuloa Leville ulkoilemaan ja rentoutumaan!


Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.  Tutustu Levin korona-infoon tästä.
Korona-infosta saat tiedot muun muassa testauspisteistä alueella.