Levin palvelut, alueen yritykset ja palvelut - Levi
drone levi kesä

Levipassi

Levipassi

Levipassi on Levin alueen työntekijöiden etukortti, joilla saa alennushintoja ja etuja alueen palveluissa. Levipassiin olet oikeutettu, mikäli työskentelet yrityksessä joka kuuluu Visit Levin markkinointikumppaneihin ja antaa itse Levipassi-etua. Passia varten käyt läpi materiaalia Levin alueesta ja palveluista ja teet tentin, jossa näistä asioista kysytään. Tentit tarkistetaan noin kahden viikon välein. Mikäli et ole saanut Levipassia niin varmistathan, että olet oikeutettu saamaan Levipassin.

Levipassitentin tehdäksesi, sinun ei tarvitse kirjautua minnekään. Jos eteesi tulee sivu, jossa pyydetään kirjautumaan tai luomaan tunnukset, palaa osoitteeseen levi.fi/levipassi ja klikkaa linkkiä uudelleen. Testin hyväksymisen jälkeen, saat vahvistusähköpostin Cardusta. Tarkistathan myös roskapostikansiosi. Levipassi tulee näkyviin Cardu-sovellukseen.

Materiaaliin pääset alla olevasta linkistä.LataaTiedostot kohdasta Levipassi-koulutus materiaali, materiaalin lopussa linkki testiin.
HUOM! Jos jaat tietoa kollegallesi, jaathan heille osoitteen www.levi.fi/levipassi etkä kopioi linkkiä tenttimateriaalisivulta.

Levi saa sielusi kipinöimään