Kevättalvi Levillä
Levi maisema kevät
Koe pitkät auringontäyteiset

päivät hangilla

Levi hankikanto kevät likulumikengät
Koe pitkät auringontäyteiset

päivät hangilla

Joonas Linkola kevät 2022
koe pitkät auringontäyteiset

Päivät hangilla

Levi maisema kevät
Koe pitkät auringontäyteiset

päivät hangilla

Levi hankikanto kevät likulumikengät
Koe pitkät auringontäyteiset

päivät hangilla

Virkistävä valo, meditatiiviset tunturit, loman rentouttava vaikutus

Huhtikuun keväthanget Levillä

Vauhdin huuma, valkoisena hohtavat hanget, tuulen tunne ja lämmittävät auringonsäteet kasvoillasi – tätä kaikkea voit kokea huhtikuun keväthangilla Levillä!

Aurinko porottaa kirkkaalta taivalta. Ilman täyttää odotuksen tunnelma. Hanki allasi kantaa, tästä tulee loistava päivä. Elämä hymyilee. On yksinkertaisesti hyvä olla.

Kevättalvi on ainutlaatuista aikaa Levillä. Pitkät päivät ja auringosta kimaltelevat hanget houkuttavat ulos nauttimaan upeista maisemista ja tunturin monipuolisista mahdollisuuksista.

Listasimme kuusi hyvää syytä suunnata Leville kevättalvella. Tule ja nauti.

1 – Helppo saavuttaa

Leville pääset helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla. Kittilän lentokenttä on vain 15 minuutin matkan päässä, junalla puolestaan pääset Rovaniemelle (170 km) ja Kolariin saakka (80 km). Bussilla ja omalla autolla pääset Leville halki Suomen – esimerkiksi Oulusta on 370 km ja Kuopiosta 670 km perille.

2 – Suomen monipuolisin

44 rinnettä ja 26 hissiä. Levillä on runsaasti sinisiä rinteitä aloittelijoille, punaisia harrastelijoille ja mustia taitajille. Opi laskettelemaan tai lumilautailemaan, haasta itsesi parkeissa tai kehitä laskuasi suosikkirinteessäsi ja ennen kaikkea – viihdy yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa. Tutustu keväthangilla koko tunturiin.

3 – Hiihtäjän paratiisi

Suomen suosituin talviurheilulaji maastohiihto on erinomainen kuntoilulaji ja Levillä sen harrastamiseen on erinomaiset mahdollisuudet. 230 kilometrin huollettu latuverkosto tarjoaa sinulle mahdollisuuden hiihtää aamusta iltaan ja pistäytyä Levin monissa latukahviloissa ja myös tulistella laavuilla.

4 – Elämysaktiviteetit

Poroajelu, talvipyöräily, lumikenkäily, moottorikelkkailu, revontulet, ratsastus ja jääkarting ovat vain esimerkkejä Levin kevättalven mahdollisuuksista. Tai oletko aina haaveillut koiravaljakkoajelusta ja vapauden hurmasta? Keväinen Levi on juuri oikea paikka sinulle. Löydä ja varaa omasi!

5 – Mieluisa majoitus

Mukava mökki vai viihtyisä alppitalo? Keskeinen sijainti rinteiden lähellä tai hieman kauempana omassa rauhassa? Hotellin ylellisyys ja palvelut? Haluatko viettää yön lasikaton alla revontulia katsellen? Valitse omasi laajasta majoitusvalikoimasta. Levin 25 000 petipaikkaa varmistavat mieluisan majoitusvaihtoehdon löytymisen ympäri vuoden.

6 – Täynnä tapahtumia

Kerää halutessasi vaikka Levin kevättalven tapahtumien kova kolmen suora – maaliskuun loppuun sijoittuva pääsiäinen, huhtikuun ensimmäisenä lauantaina hiihdettävä Ylläs-Levi ja vapun aikaan kauden huipentava Levi MayDay tarjoavat tekemistä laidasta laitaan. Tutustu tarjontaan ja lämpimästi tervetuloa tuulettumaan tunturiin!

Puuhaa koko päiväksi!

Inspiraatiota lomallesi!

Levin kevät lumoaa