Hissiliput
Hissilippu

Hissiliput

Hissiliput jokaiseen tarpeeseen

Hissilippuja on Levillä saatavana erilaisiin tarpeisiin: kertalaskusta, Leevilandian aluelipusta, aina viikkolippuihin. Hissilipun hintaan vaikuttaa voimassaoloajan lisäksi ajankohta ja lipunkäyttäjän ikä. Meillä on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja myös perheille ja ryhmille. Ryhmille (min. 20 henkilöä) ja treenijoukkueille on omat hinnastonsa. Tutustu myös kausilipun omistajien etuihin alempana!

Kaikki hissiliput ladataan Skidatan KeyCard-älykorteille. Jos sinulla on jo KeyCard-älykortti, voit ostaa hissiliput KeyCardille verkkokaupasta ja sujahtaa suoraan lippuportille. Jos sinulla ei ole omaa KeyCardia, voit ostaa sen sekä hissiliput ennakkoon verkkokaupasta ja noutaa ostokset hissilippuautomaateista tai -toimistoista matkalla rinteeseen. Skidatan KeyCardit ovat käytettävissä myös muissa Skidatan-hiihtokeskuksissa. Ostaessasi hissiliput verkkokaupastamme keräät Levi Black -kanta-asiakaspisteitä ja saat etuja!

HISSILIPPUJEN HINNAT TALVIKAUDELLA 2023-2024

Alla oleva talvikauden 2023-2024 hinnasto voimassa läpi kauden hissilipputoimistoissa ja lippuautomaateissa. 

HinnastoAikuiset (12-64v.)Lapset 6-11v. ja yli 65v.
KeyCard älykortti (ei panttia)7,50 €7,50 €
Kertalippu9,50 €7,50 €
3 tuntia43,00 €25,50 €
1 päivä51,50 €31,50 €
2 päivää96,50 €60,00 €
3 päivää136,50 €84,00 €
4 päivää171,50 €105,50 €
5 päivää202,00 €122,00 €
5 / 7 päivää **214,50 €128,00 €
6 päivää228,00 €135,50 €
7 päivää248,00 €146,00 €
8.-21. päivää +17,50 € +11,50 €
Vanhempien pvlippu78,00 €-
Näköalahissi meno-paluu14,00 €10,50 €
Talvikausikortti530,00 €351,00 €
Levi 60 kausikortti600,00€400,00€
Yrityslippu (2 ensimm.)1.351,00 € / kpl-
Yrityslippu ( 3. ja seuraavat)1.170,00 € / kpl-

Leevilandia aluelippu

Leevilandia alueelle sisäänpääsy:
- Vapaa pääsy voimassa olevalla hissilipulla.
- Ilman hissilippua Leevilandia alueen päivälipulla 12,00 € / päivä / hlö.
- Alle 4-vuotiaat vapaa pääsy aluelipullisen huoltajan seurassa

Alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset käyttävät hissejä ilmaiseksi hissilipullisen aikuisen seurassa. Hissiliput ostettavissa ennakkoon verkkokaupasta, lippuautomaatista tai hissilipunmyynti toimistoista. Leevilandia alueliput ostettavissa vain hissilipunmyynnistä.

Hinnat sis.alv. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kaikki hissiliput ladataan etäluettavalle Skidatan KeyCard-älykortille (ei sisälly hissilipun hintaan, KeyCard ei sisällä panttia).

** 5/7 päivän lipulla voit käyttää viisi vapaavalintaista laskupäivää seitsemän päivän aikana.

7 - 15 päivän perhealennus: vähintään kaksi aikuista normaalihinnalla ja perheen alle 18-vuotiaat lapset -25 % alennuksella hintaluokkansa mukaisesti.

Vanhempien päivälippua voivat käyttää perheen molemmat vanhemmat vuorotellen yhden päivän aikana. Lippuun kirjataan vanhempien nimet. Vanhempien päivälippuja myymme ainoastaan paikan päällä hissilipputoimistossa.

Levin kaikkiin hisseihin vaaditaan voimassa oleva hissilippu tai aluelippu. Alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset laskevat rinteillä ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa.

Hissiliput ovat henkilökohtaisia (poislukien Yrityslippu ja vanhempien päivälippu). Kaikkien hissilippujen jälleenmyynti on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti.

Hissilippujen sopimusehdot (SHKY)

KAUSILIPULLA ENEMMÄN ILOA TUNTURISTA!

Kausilipulla saat käyttöösi ainutlaatuisen rinnetarjonnan lisäksi etuja kautta tunturin! Kausilipun voit ostaa kätevästi verkkokaupastamme. Kausilipun käyttäjän tiedot ja kuva tallentuvat seurantajärjestelmään, jolla varmistamme hissilippujen henkilökohtaisen käytön.

Tulevana kautena juhlimme 60-vuotiasta Leviä. Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme tunturin ystäville Levi 60 kausikortin. Kortti mahdollistaa nauttimisen Levitunturista koko juhlavuoden ajan. Kortti sisältää pääsyn Levin kaikkiin hisseihin ja rinteisiin sekä ski bussin käytön. Kesällä kausikortilla nautitaan Levin maisemahisseistä sekä Levin Bike Parkista ja tunturin poluista.

Kadonneen kausikortin uusimisesta veloitamme 50€ uusimismaksun.

levi ski resort hissilippu

TALVIKAUSILIPUN OMISTAJAN EDUT

Talvikausilipulla saat käyttöösi etuja kautta tunturin! Edut ovat henkilökohtaisia eikä niiden käyttöä ole rajoitettu kauden aikana. Kausikorttiedut voi lunastaa voimassaolevaa, henkilökohtaista kausikorttia näyttämällä. Edut eivät koske Yrityslippuja.

Skibussi

  • Ski Bussin rajoitukseton käyttö koko talvikauden ajan

Hiihtokoulu

  • -10% taitotaitosi mukaisesta 1,5 tunnin yksityistunnista

Zero Pointin ja South Pointin vuokraamoista / huollosta

  • -25% välinevuokrauksista (laskettelu, lumilautailu ja maastohiihto)

  • -25% kaikista huoltohinnoista

Shoppailu

  • Brand Store Zero Point & Levi Shop South Point -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista (ei koske merkkejä Canada Goose, Oakley ja Topaz of Norway)

Rinneravintolat

  • Gondoliravintolan lounasbuffet erikoishintaan

Levi x Sappee

  • Levin voimassa olevalla kausikortilla saat Sappeen normaalihintaisesta päivälipusta tai useamman päivän lipusta -20 % alennuksen (ei koske kausikortteja eikä Levin Super Skipassia)! Alennuksen saat lipunmyynnissä, valmistauduthan esittämään kausikortin ja henkilöllisyystodistuksen tai maksutositteen kausikortista lipunmyynnissä. Etu on henkilökohtainen.

MYYNTIPISTEET JA SOPIMUSEHDOT

VERKKOKAUPPA

HISSILIPPUTOIMISTOT

  • Zero Point -rakennus, Eturinteet Hissitie 8 / puh. 020 7960 201 / avoinna päivittäin talvikaudella klo 9.00-18.30

  • South Point -rakennus, Etelärinteet Tievantie 2 / puh. 020 7960 204 / avoinna päivittäin talvikaudella klo 9:30-17:30

LIPPUAUTOMAATIT

Voit ostaa hissiliput matkalla rinteeseen myös lippututomaateilta. Voit myös tehdä ostoksesi ennakkoon verkossa ja noutaa lippusi automaatista. Maksuvälineenä automaateilla käy vain kortit.

HISSILIPPUJEN MAKSAMINEN LIIKUNTASETELEILLÄ JA -KORTEILLA

Kaikki edellämainitut etusetelit ja -kortit ovat henkilökohtaisia ja käyvät maksuksi AINOASTAAN hissilipputoimistoissa, Zero Pointilla ja South Pointilla, hissilippuihin sekä välinevuokrauksiin (POISLUKIEN yhdensuunnan- ja kiertoajeluliput, bussiliput sekä hiihtokoulupalvelut) www.vero.fi Liikunta- ja kulttuuriedut eivät käy maksutapana verkkokaupassa. Huomioithan, että liikuntaeduilla suoritettuja maksuja ei voi vaihtaa rahaksi eikä maksuista voi antaa takaisin vaihtorahaa.


KAUSIKORTIN JA YRITYSLIPUN UUSIMISMAKSU

Kadonneen kausikortin tai yrityslipun uusimisesta veloitamme 50€

SOPIMUSEHDOT

Hissiliput ovat henkilökohtaisia (poislukien Yrityslippu ja vanhempien päivälippu). Kaikkien hissilippujen jälleenmyynti on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti.

Hissilippujen sopimusehdot (SHKY)

Levi X Sappee

Sappeen voimassa olevalla kausikortilla saat Levin normaalihintaisesta päivälipusta tai useamman päivän lipusta -20 % alennuksen (ei koske kausikortteja eikä Levin Super Skipassia)!

Alennuksen saat lipunmyynnissä, valmistauduthan esittämään kausikortin ja henkilöllisyystodistuksen tai maksutositteen kausikortista lipunmyynnissä. Etu on henkilökohtainen.

levi x sappee