Levi | Hissiliput
Levi2018 DJI 0029 April FullRes 1920x1080
Osta lahjakortti verkkokaupan palveluihin

Elämyksiä lahjakorteilla

lsr kevätlasku

Laskettelukausi jatkuu 5. toukokuuta asti

Levi2018 DJI 0029 April FullRes 1920x1080
Osta lahjakortti verkkokaupan palveluihin

Elämyksiä lahjakorteilla

lsr kevätlasku

Laskettelukausi jatkuu 5. toukokuuta asti

Hissiliput jokaiseen tarpeeseen

Hissilippuja on Levillä saatavana erilaisiin tarpeisiin: kertalaskusta, Leevilandian aluelipusta, aina viikkolippuihin. Hissilipun hintaan vaikuttaa voimassaoloajan lisäksi ajankohta ja lipunkäyttäjän ikä. Meillä on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja myös perheille ja ryhmille. Ryhmille (min. 20 henkilöä) ja treenijoukkueille on omat hinnastonsa. Tutustu myös kausilipun omistajien etuihin alempana!

Kaikki hissiliput ladataan Skidatan etäluettaville KeyCard-älykorteille. Jos sinulla on jo KeyCard-älykortti, voit ostaa hissiliput KeyCardille verkkokaupasta ja sujahtaa suoraan lippuportille. Jos sinulla ei ole omaa KeyCardia, voit ostaa sen sekä hissiliput ennakkoon verkkokaupasta ja noutaa ostokset hissilippuautomaateista matkalla rinteeseen. Skidatan KeyCardit ovat uudelleen ladattavissa ja ne käyvät myös muissa Skidatan-hiihtokeskuksissa, joten kortti kannattaa säilyttää. Älä taita tai murra korttia, koska tuolloin siru katkeaa, eikä kortti enää toimi. Ostaessasi hissiliput verkkokaupastamme keräät Levi Black -kanta-asiakaspisteitä ja saat etuja!

HISSILIPPUJEN HINNAT TALVIKAUDELLA 2023-2024

Alla oleva talvikauden 2023-2024 hinnasto voimassa läpi kauden hissilipputoimistoissa ja lippuautomaateissa. 

HinnastoAikuiset (12-64v.)Lapset 6-11v. ja yli 65v.
KeyCard älykortti (ei panttia)7,50 €7,50 €
Kertalippu9,50 €7,50 €
3 tuntia43,00 €25,50 €
1 päivä51,50 €31,50 €
2 päivää96,50 €60,00 €
3 päivää136,50 €84,00 €
4 päivää171,50 €105,50 €
5 päivää202,00 €122,00 €
5 / 7 päivää **214,50 €128,00 €
6 päivää228,00 €135,50 €
7 päivää248,00 €146,00 €
8.-21. päivää +17,50 € +11,50 €
Vanhempien pvlippu78,00 €-
Näköalahissi meno-paluu14,00 €10,50 €
Talvikausikortti530,00 €351,00 €
Yrityslippu (2 ensimm.)1.351,00 € / kpl-
Yrityslippu ( 3. ja seuraavat)1.170,00 € / kpl-
Lipun uusimismaksu10 €10 €
Kausilipun uusimismaksu50 €50 €

Leevilandia aluelippu

Leevilandia alueelle sisäänpääsy:
- Vapaa pääsy voimassa olevalla hissilipulla.
- Ilman hissilippua Leevilandia alueen päivälipulla 12,00 € / päivä / hlö.
- Alle 4-vuotiaat vapaa pääsy aluelipullisen huoltajan seurassa

Alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset käyttävät hissejä ilmaiseksi hissilipullisen aikuisen seurassa. Hissiliput ostettavissa ennakkoon verkkokaupasta, lippuautomaatista tai hissilipunmyynti toimistoista. Leevilandia alueliput ostettavissa hissilipunmyynnistä sekä Souht Pointin vuokraamosta ja hiihtokoulun myynnistä.

Hinnat sis.alv. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kaikki hissiliput ladataan etäluettavalle Skidatan KeyCard-älykortille (ei sisälly hissilipun hintaan, KeyCard ei sisällä panttia). KeyCardit ovat uudelleen ladattavissa ja ne käyvät myös muissa Skidatan-hiihtokeskuksissa, joten kortti kannattaa säilyttää. Älä taita tai murra korttia, koska tuolloin siru katkeaa, eikä kortti enää toimi.

Monipäiväliput tarkoittavat peräkkäisiä päiviä. Hissilippu aktivoituu ensimmäisestä leimauksesta portilla.

** 5/7 päivän lipulla voit käyttää viisi vapaavalintaista laskupäivää seitsemän päivän aikana.

7 - 15 päivän perhealennus: vähintään kaksi aikuista normaalihinnalla ja perheen alle 18-vuotiaat lapset -25 % alennuksella hintaluokkansa mukaisesti.

Vanhempien päivälippua voivat käyttää perheen molemmat vanhemmat vuorotellen yhden päivän aikana. Lippuun kirjataan vanhempien nimet. Vanhempien päivälippuja myymme ainoastaan paikan päällä hissilipputoimistossa.

Levin kaikkiin hisseihin vaaditaan voimassa oleva hissilippu tai aluelippu. Alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset laskevat rinteillä ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa.

Hissiliput ovat henkilökohtaisia (poislukien Yrityslippu ja vanhempien päivälippu). Kaikkien hissilippujen jälleenmyynti on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti.

Hissilippujen sopimusehdot (SHKY)

KAUSILIPULLA ENEMMÄN ILOA TUNTURISTA!

Talvikausilipulla saat käyttöösi ainutlaatuisen rinnetarjonnan lisäksi etuja kautta tunturin! Edut ovat henkilökohtaisia eikä niiden käyttöä ole rajoitettu kauden aikana. Kausilipun käyttäjän tiedot ja kuva tallentuvat seurantajärjestelmään, jolla varmistamme hissilippujen henkilökohtaisen käytön. Kausikorttiedut voi lunastaa voimassaolevaa, henkilökohtaista kausikorttia näyttämällä. Edut eivät koske Yrityslippuja.

Skibussi

  • Ski Bussin rajoitukseton käyttö koko talvikauden ajan

Hiihtokoulu

  • -10% taitotaitosi mukaisesta 1,5 tunnin yksityistunnista

Zero Pointin ja South Pointin vuokraamoista / huollosta

  • -25% välinevuokrauksista (laskettelu, lumilautailu ja maastohiihto)

  • -25% kaikista huoltohinnoista

Shoppailu

  • Brand Store Zero Point & Levi Shop South Point -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista (ei koske merkkejä Canada Goose, Oakley ja Topaz of Norway)

Rinneravintolat

  • Gondoliravintolan lounasbuffet erikoishintaan

Levi x Sappee

  • Levin voimassa olevalla kausikortilla saat Sappeen normaalihintaisesta päivälipusta tai useamman päivän lipusta -20 % alennuksen (ei koske kausikortteja)! Alennuksen saat lipunmyynnissä, valmistauduthan esittämään kausikortin ja henkilöllisyystodistuksen tai maksutositteen kausikortista lipunmyynnissä. Etu on henkilökohtainen.

Kadonneen kausikortin uusimisesta veloitamme 50€ uusimismaksun.

VAMMAISKORTTI – AVUSTAJALIPPU

Olemme iloisia voidessamme tarjota erityispalveluja vierailijoillemme, jotka tarvitsevat avustajan apua. Vammaiskortilla saat avustajalipun, joka on identtinen avustettavan lippuun. Avustajalippu annetaan maksimissaan viikoksi kerrallaan. Lisäksi avustajalle tarjotaan bussilippu, mikäli avustettava ostaa sellaisen. Huomioithan, että vammaiskortti ja avustettavan läsnäolo ovat välttämättömiä ilmaislipun saamiseksi.

EU-vammaiskortti tai kortti/todiste, josta käy selvästi ilmi avustajan tarve, käy todisteena. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja asiasta.

levi ski resort hissilippu
Levi2018 DJI 0029 April FullRes 1920x1080

Elämyksiä lahjakorteilla!

Hemmottele itseäsi tai erityistä henkilöä unohtumattomalla talvikokemuksella, jota he vaalivat vuosia. Levi Ski Resortin lahjakortti on täydellinen lahja jokaiselle, joka rakastaa talviurheilua tai vain etsii virkistävää pakopaikkaa Suomen Lappiin. Verkkokaupastamme saat nyt ostettua myös lahjakortit!

MYYNTIPISTEET JA SOPIMUSEHDOT

VERKKOKAUPPA

HISSILIPPUTOIMISTOT

  • Zero Point -rakennus, Eturinteet Hissitie 8 / puh. 020 7960 201 / avoinna päivittäin talvikaudella klo 9.00-18.30

  • South Point -rakennus, Etelärinteet Tievantie 2 / puh. 020 7960 204 / avoinna päivittäin talvikaudella klo 9:30-17:30

LIPPUAUTOMAATIT

Voit ostaa hissiliput matkalla rinteeseen myös lippututomaateilta. Voit myös tehdä ostoksesi ennakkoon verkossa ja noutaa lippusi automaatista. Maksuvälineenä automaateilla käy vain kortit.

HISSILIPPUJEN MAKSAMINEN LIIKUNTASETELEILLÄ JA -KORTEILLA

Kaikki edellämainitut etusetelit ja -kortit ovat henkilökohtaisia ja käyvät maksuksi AINOASTAAN hissilipputoimistoissa, Zero Pointilla ja South Pointilla, hissilippuihin sekä välinevuokrauksiin (POISLUKIEN yhdensuunnan- ja kiertoajeluliput, bussiliput sekä hiihtokoulupalvelut) www.vero.fi Liikunta- ja kulttuuriedut eivät käy maksutapana verkkokaupassa. Huomioithan, että liikuntaeduilla suoritettuja maksuja ei voi vaihtaa rahaksi eikä maksuista voi antaa takaisin vaihtorahaa.


KAUSIKORTIN JA YRITYSLIPUN UUSIMISMAKSU

Kadonneen kausikortin tai yrityslipun uusimisesta veloitamme 50€

SOPIMUSEHDOT

Hissiliput ovat henkilökohtaisia (poislukien Yrityslippu ja vanhempien päivälippu). Kaikkien hissilippujen jälleenmyynti on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti.

Hissilippujen sopimusehdot (SHKY)

Levi Ski Resortin yhteistyökumppaniedut

Levi x Sappee

Sappeen voimassa olevalla kausikortilla saat Levin normaalihintaisesta päivälipusta tai useamman päivän lipusta -20 % alennuksen (ei koske kausikortteja)!

Alennuksen saat lipunmyynnissä, valmistauduthan esittämään kausikortin ja henkilöllisyystodistuksen tai maksutositteen kausikortista lipunmyynnissä. Etu on henkilökohtainen.

levi x sappee

Levi x Finnair

LUNASTA AVIOKSILLA TAI AVIOKSIEN JA RAHAN YHDISTELMÄLLÄ PALKINTOSETELI  

Voit lunastaa Avioksilla tai Avioksien ja rahan yhdistelmällä 50€, 100€ ja 200€ arvoisia palkintoseteleitä Levi Ski Resortin palveluihin Finnair Shopista.

Palkintoseteli käy maksutapana hissilippuihin, välinevuokrauksiin ja hiihtokouluun paikan päällä. Palkintoseteliä ei voi käyttää verkkokaupassa. Palkintoseteli on voimassa kuusi kuukautta tilauspäivästä ja se tulee käyttää kerralla. Käyttämätöntä palkintoseteliä tai sen osaa ei lunasteta takaisin. Otathan tulostetun palkintosetelin mukaasi. 

ANSAITSE AVIOKSIA

Finnair Plus -jäsenenä ansaitset Avioksia seuraavista tuotteista: 
Kausilippu (talvi) 3 330 Aviosta 
Kausilippu (kesä) 1 700 Aviosta 
Hiihtokoulu yksityisopetus (3 h, 2 hlöä) 700 Aviosta 
Hissilippu 6 päivää 700 Aviosta 

Aviokset myönnetään vain kassalta ostetuista tuotteista. Ilmoita oston yhteydessä jäsennumerosi kassahenkilölle. Huomaathan, että Aviokset kertyvät vain henkilökohtaisista lipuista. Aviokset eivät kerry palkintosetelillä ostetuista tuotteista.

finnair-logo