Levi Ski Resort -lahjakortti | Levi
Levi bikepark juhannus-2022 2504
Osta lahjakortti verkkokaupan palveluihin

Elämyksiä lahjakorteilla

Hemmottelua lahjakorteilla!

Digitaalinen lahjakortti

Levin hiihtokeskuksen lahjakortti on täydellinen lahja jokaiselle, joka rakastaa talvi- ja kesäurheilua tai vain etsii virkistävää pakopaikkaa Suomen Lappiin. Hemmottele itseäsi tai erityistä henkilöä unohtumattomalla kokemuksella, jota he vaalivat vuosia.

Osta verkkokaupastamme digitaalinen lahjakortti 50 - 1000 euron arvolle ja lähetä se sähköpostilla eteenpäin tai tulosta se kotona ja luo ainutlaatuinen lahja! Täydellinen lahja – etenkin viime hetkeen.

Digitaalisen lahjakortin voimassaoloaika on 1 vuosi ostopäivästä ja sillä voi ostaa tuotteita vain verkkokaupastamme. Mikäli ostosten summa pienempi kuin Lahjakortissa on ilmoitettu, jäljellä oleva summa voidaan käyttää myöhempään ostokseen.

Fyysinen lahjakortti

Voit ostaa palveluihimme myös fyysisiä lahjakortteja Zero Point Brand Storesta tai tilata niitä. Fyysinen lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa toimipisteissämme (hissiliput, vuokraamot, hiihtokoulu, Brand Store/Levi Shop ja kesäpalvelut). Lahjakortin toimitusaika on 3-4 arkipäivää. Huomioi, että fyysinen lahjakortti tulee käyttää kokonaisuudessaan yhdellä kertaa.

LSR Levi ski resort laskettelijoita rinteessä