Levi Suomi – tervetuloa Lappiin
Nainen lumikenkäily kevät

Kansainvälinen naistenpäivä 8.3.

Juhlistetaan naistenpäivää!

Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi meillä on muutamia erikoisohjelmia ja tarjouksia naisille!

Naistenpäivän sauna Tonttulassa!
Sauna-aika vain naisille klo 13.00 - 15.00hintaan 10€/ henkilö.

Varaa tästä

saunatonttu HuPo


Hiihtokoulun naistenpäivä!

Laskettelun tekniikkatiistai; kerrataan esimerkiksi laskuasento ja käännöstekniikkaa, klo 10-11.30  Eturinteellä, naisopettajan vetämänä Hinta 20 €/hlö. Varaukset skischool@levi.fi, tel +358 20 7960 211

hiihtokoulu

Levi Brand Shop Zero Point ja South Point tarjoaa -15% normaalihinnoista. (Ei koske Canada Ghoosea, Oakleyta tai makeisia ja juomia)

Naisen väki-juhla Loma-Paksussa

Naistenpäivän 8.3.2022 kunniaksi juhlimme naiseuden syvintä voimaa ja keskustelemme naisen väestä pohjolan kansanperinteessä ja runoudessa. Naisen väen on nähty olevan paljon enemmän kuin genitaalialue tai erogeeninen alue. Paljastaessaan tuon maagisen alueensa on nainen voinut suojata, parantaa, karkoittaa, vahingoittaa tai saada valtaansa.  Naisen väkeä on kunnioitettu, juhlittu ja kutsuttu monin nykypäivän kielessä kirosanoiksi tai "rumiksi sanoiksi" muunnetuilla synonyymeillä. Samoin on tapahtunut myös monille naishahmoille, sankarittarille ja noidille. Miehisen, naiseutta korottavan, näkökulman iltaan tuo Kristian runonlaulun perinteen kautta. Voimaannuttavasta illasta lähdet ikioman ja lyyralle sovitetun loitsun kera. Pukeuduthan iltaan lämpimästi, mutta juhlavasti. 

Sukupuoleen katsomatta kaikki aiheesta kiinnostuneet sydämellisesti tervetuloa.

Mirva, Pohjolan emäntä  8.3.2022 klo 18.00 60€/hlö.
Varaukset: loma.paksu@gmail.com

lomapaksu - mirva