24Rent
24rent

24Rent

Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu, josta voit vuokrata auton 24/7 käyttöösi omalla puhelimellasi. Valikoimassa on ajoneuvoja kaupunkiautoista, pakettiautoihin ja minibusseihin yli 30 kaupungissa. Auton saat käyttöön omalla puhelimellasi milloin vain.

24Rent on Suomen johtava yhteiskäyttöautopalvelu, joka mullistaa autojen vuokrauksen tarjoten helpon, ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteiselle autoilulle. Tämä innovatiivinen palvelu mahdollistaa autojen vuokraamisen lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi – vaihtoehdot vaihtelevat kahdesta tunnista aina kahteen kuukauteen.

Yrityksen missiona on tarjota joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Autojen varaus tapahtuu kätevästi 24Rentin kotisivuilla. Palvelu on käytettävissä 24/7, joten autoilu onnistuu kätevästi juuri silloin, kun se parhaiten sopii.

24Rentin valikoima kattaa erilaiset tarpeet aina kompakteista kaupunkiautoista tilaviin pakettiautoihin ja monipuolisiin minibussseihin. Tämä tekee palvelusta sopivan niin yksityisille henkilöille kuin yritysasiakkaillekin. Ajoneuvoja löytyy yli 30 kaupungissa ympäri Suomea, ja nyt palvelu on laajentanut toimintaansa myös suosittuun matkailukohteeseen Levi-Kittilään, tuoden näin lisäarvoa lomailijoille ja alueen asukkaille.

24Rent on kotimainen perheyritys, joka on omistautunut ympäristöystävällisyydelle ja on hiilineutraali. Palvelussa asiakkaat voivat myös kompensoida oman varauksensa hiilijalanjäljen, mahdollistaen hiilineutraalin ajon.

24Rentiltä löytyy myös uniikki ja kätevä Oneway-palvelu, joka mahdollistaa yksisuuntaisen matkustamisen ilman tarvetta palauttaa autoa alkuperäiseen noutopisteeseen. Tämä palvelu on erityisen hyödyllinen esimerkiksi lentokenttämatkoilla tai kaupunkien välisillä reissuilla, tarjoten lisäjoustavuutta ja mukavuutta asiakkaille. Oneway-palvelun avulla voit noutaa auton yhdestä pisteestä ja palauttaa sen toiseen, valitsemassasi kohteessa, mikä tekee matkustamisesta vaivatonta ja tehokasta

24Rent on siis erinomainen valinta niille, jotka arvostavat helppoutta, joustavuutta ja kustannustehokkuutta autoilussa. Palvelun laajentuminen Levi-Kittilään on osoitus yrityksen kasvavasta suosiosta ja sitoutumisesta palvelemaan asiakkaitaan ympäri Suomen.

24rent