All Huskies Oy
All huskies_koirat

All Huskies Oy

Laadukkaita koiravaljakkosafareita

Tarjoamme laadukkaita koiravaljakkosafareita jo usean vuoden kokemuksella. Kennelimme sijaitsee Kittilässä ja uramme varrella avautuu upeat maisemat Pallas- Yllästunturin kansallispuistoon. Pyrimme toteuttamaan safarit mahdollisimman luonnon mukaisesti, myös oppaamme ajavat mukana koiravaljakolla. Voit valita retken 10km,15km, 20km metsäkota tai 30 km huskypäivä. Ohjelmiin sisältyy aina kuljetus Leviltä Kittilän koiratarhalle ja takaisin Leville. Teemme myös räätälöityjä safareita asiakkaiden tarpeiden mukaan 5-40km.

Kesä ja syksy aikaan järjestämme myös kennelvierailuja. Syyskuun alusta - Marraskuun lopulle voit osallistua rekikoirien syyskauden treeni safarille.

Kennelissä voit tutustua rekikoiriimme, jotka ovat rodultaan kilpalinjaisia alaskanhuskeja. Koirien hyvinvointi on meille ykkös- asia ja panostamme myös kestävään kehitykseen. Koiramme ovat myös menestyneet hyvin rekikoirakilpailuissa ja viime vuosina ovat saavuttaneet keskipitkillä matkoilla EM-kultaa ja Pohjoismaiden mestaruuden.

Kuusseläntie 56 99100 Kittilä