Arcandia
Arcandia 1

Arcandia

Arktinen Elämyspuisto Levillä, joka tarjoaa fantasia- ja toimintaelämyksiä ensisijaisesti aikuisille, mutta myös perheen pienimmät ovat tervetulleita aikuisten seurassa.

Arcandia palvelee etenkin fantasiaa ja toimintaa kaipaavia mutta myös niitä, jotka tahtovat vain ihastella aluetta näkö- ja makuaistein. Puiston valo- ja savuefektit sekä musiikkimaailma saavat kävijänsä tuntemaan, kuin olisivat juuri kävelleet sisään eeppiseen fantasia-/seikkailu-/toimintaelokuvaan.

Arcandia jakautuu neljään eri elämysalueeseen:

Arcandiakylä: Hunter´s Hut -ravintolakota, Kyläkauppa, Arcandia Illalliset, Kyläpelit, Pimeyden- ja Valon Polku, Kohtalon silta, Noidi (Lapin Noita), Human Snow Ball

Action Park: Sotilaat, Metsästäjät, Arktiset Nälkäpelit

Shaman Village: Shaman´s Cave - Kammiravintola, Kyläpelit, Shamaanisoturi-Rituaalit, Shamaanisotureiden Koulutus

Arctic Colosseum: Knockerballs, muut tilaisuudet ja tapahtumat

Lisätietoja elämyksistämme: www.arcandia.fi

Puistolippuja voi ostaa suoraan portilta, mutta Action Park, Puistokierrokset, Arcandia Illalliset sekä muut VIP elämykset varattava aina etukäteen. Arcandian NON STOP elämykset, kuten Kyläpelit, Knockerballit, Human Snow Ball, Noidi ja Shamaanisoturi-Rituaalit pyörivät aina puiston aukioloaikoina, pois sulkien yksityistilaisuudet ja poikkeustilanteet. Nämä elämykset maksetaan Arcandiarahalla (1-5 rahaa/elämys), joita voi ostaa myös paikan päältä lipunmyynnistä, Hunter´s Hut ja Shaman´s Cave ravintolastamme 3€/raha.

Puistossamme yleinen kuvaaminen on sallittua. Muut kuvaukset myynnin kautta.

Kaakkoisrinteentie 2 99130 LEVI

Kaakkoisrinteentie 2 99130 LEVI