Arctic Sauna World
Arctic Sauna World

Arctic Sauna World

Arctic Sauna Worldissä on neljä erilaista saunaa, ja jokaisessa saunassa on omanlaisensa löylyt ja tunnelma, sekä saunamaailmasta löytyy myös avanto, jossa pulahtaa! Talvikaudella saunamaailma on avoinna päivittäin.

Arctic Sauna World kuuluu Harriniva Hotels & Safariksen Jeris Lakeside Resortiin ja löydät meidät Jerisjärven rannalta Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeesta, noin 42 kilometriä Leviltä Muonion suuntaan.

Jerisjärvi on saamelaisten pyhä järvi Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kainalossa, ja se tunnetaan anteliaista kalasaaliistaan.

Arctic Sauna Worldissä on neljä erilaista saunaa, ja jokaisessa saunassa on omanlaisensa löylyt ja tunnelma. Saunat ovat nimeltään Tapio, Ukko, Ilmatar ja Vellamo, ja ne ovat saaneet nimensä suomalaisilta muinaisjumalilta ja kansantarustosta. Saunat symboloivat neljää elementtiä, jotka ovat maa (Tapio), vesi (Wellamo), ilma (Ilmatar) ja tuli (Ukko), ja saunoissamme nämä elementit yhdistyvät ja muodostavat viidennen elementin, löylyn.

Sauna on paikka rentoutumiseen, meditaatioon sekä henkiseen ja fyysiseen puhdistumiseen.

Saunamaailmassa on mahdollista pulahtaa Jerisjärven virkistävään veteen kesät talvet. Saunamaailman ranta pidetään sulana myös talvella. Tiesitkö, että avantouinnilla väitetään olevan monia terveysvaikutuksia? Se voi parantaa verenkiertoa ja auttaa vähentämään stressiä!

Saunamme ovat sekasaunoja, ja niissä pidetään uimapukua. Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet. Tulethan ajoissa, saunavaraukset tehdään tietylle kellonajalle 2–2,5h kerrallaan.

Saunamaailmassa on anniskeluoikeudet, ei omia juomia.

Kun saunamaailman ravintolassa on yksityistilaisuus, voit kirjautua sisään ja ostaa saunajuomat "Elämänluukulta" rakennuksen vasemmalta puolelta.

Jeris

Jerisjärventie 91, 99300 Muonio

Jerisjärventie 91, 99300 Muonio