Arctic Wind Jewelry
Arctic Wind Jewelry

Arctic Wind Jewelry

Arctic Wind Jewelry tuo luoksesi Lapin kauniin luonnon, taianomaisen talven ja upeat revontulet. Voit tilata korvakorujamme ja kaulakorujamme kansainvälisestä verkkokaupastamme tai käydä ostamassa koruja Shoppi Craft&Design from Lapland -liikkeestä.

Pohjoisen ihanat talvimaisemat tykkylumipuineen, revontulineen ja tuntureineen ovat valloittaneet jo niin monen sydämen. Kaamosaika on monen mielestä se taianomaisin aika Lapissa, mutta onhan se ruskakin ihana. Pitämällä Arctic Wind Jewelry:n Lappi- ja revontuliaiheisia kaulakoruja ja korvakoruja sinulla voi olla aina pala maailman kauneinta luontoa mukanasi.

Arctic Wind Jewelry:n korukaupassa on valikoimissa korvakoruja ja kaulakoruja. Osa koruista valmistetaan aivan upeasta akryylistä, joka hehkuu kilpaa revontulien kanssa. Toisena materiaalina käytetään laadukasta kotimaista koivuvaneria, joka sekin on aivan ihastuttava.

Korujen metalliosat ovat kirurginterästä tai sterling hopeaa 925. Metalliosat on valittu siten, että ne sopivat ihan kaikille – myös allergisille. Hopeakoruissa on rodium-pinnoite, joka estää hopean tummumista eli voit keskittyä korujen pitämiseen puhdistamisen sijaan.

Korut sopivat hyvin itselle, lahjaksi tai vaikkapa matkamuistoksi. Verkkokaupasta tilatessa korujen mukana tulee aivan ihana pahvinen ECO-korurasia, jossa voit säilyttää koruja silloin, kun ne eivät ole käytössä. Levin alueelle voimme toimittaa myös verkkokauppatilauksia.

Tuotteet suunnitellaan ja kasataan käsin pienessä kylässä Levin lähellä, Lapissa. Kiitos, että tuet pientä yrittäjää. Aivan ihanaa olisi, jos saisin lähettää sinulle ripauksen Lapin taikaa. Tuotteita pääset katsomaan tarkemmin verkkokaupassamme vaikka heti. Tervetuloa seuraamaan Arctic Wind Jewelry:n koruliikettä Instagramiin ja Facebookiin.

Arctic Wind Jewelry