Aurora Pyramids
Aurora Pyramids 1

Aurora Pyramids

Nauti taivaankannen kauneudesta lasikaton alla.

Lasikattoisessa Aurora pyramideissa yöpyessäsi alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Taivaallinen luonto ja taivaankansi esittäytyvät pyramidien kattoikkunoista joka päivä uudella tavalla. Aurora pyramidit sijaitsevat Tonttulan Elämyskylässä vain 10 min ajomatkan päässä Levin keskustasta. Voi taivas kuinka taivaallista

Pyramidien sängyt ovat moottoroituja ja niissä voit säätää asentoa optimaaliseksi joko nukkumiseen tai upean näkymän katseluun lasikaton lävitse.

Kesäisin voi ihastella keskiyön auringon paistetta, syksyllä näyttäytyvät upeat luonnon värit ja oranssit auringonlaskut, sydäntalvella on pimeä mystinen kaamos, jolloin tuhannet tähdet tuikkivat. Vaikka olemmekin napapiirin yläpuolella, revontulien näkemistä emme voi taata, mutta pyramidien 360º lasikaton alla asuessa moninkertaistuu mahdollisuus nähdä kuuluisat taivaanvalkeat eli revontulet! Yöpyvä herää rentoutuneena ja täynnä energiaa

Pyramidit tuovat luonnon voimien tasapainoa ja energiaa yöpyjälle. Ne valjastavat ja kanavoivat revontulien ikiaikaisen voiman, jota voit ihailla pyramidin lasikaton alla.

Kautta historian pyramidin muoto on tuonut positiivisia vaikutuksia. Pyramidit ovat linjassa magneettisen Pohjoisen kanssa. Tämä vahvistaa energiaa ja negatiivisten ionien muodostumista, joilla on edullinen vaikutus kehoon. Pyramidit ja Aurora Borealis – revontulet – muodostavat voimaannuttavan kokemuksen ja vievät matkailijan lähemmäs tasapainoa luonnon kanssa. Pyramidit tuovat luonnon voimien tasapainoa ja energiaa yöpyjälle. Ne valjastavat ja kanavoivat revontulien ikiaikaisen voiman, jota voit ihailla pyramidin lasikaton alla. Upea kokemus luonnon voimien keskellä – saavuta tasapaino ja kerää energiaa arjen haasteisiin.

Revontultentie 50, 99140 Köngäs, Suomi