AuroraHut

AuroraHut

AuroraHut luo täysin uuden trendin Eco-luksus matkailuun tarjoten uuden luontoystävällisen tavan kokea Arktiset luontoelämykset – siellä missä ne ovat parhaimmillaan.

AuroraHut-igluvene on ekologinen liikuteltava ja kelluva majoitusratkaisu ja ikkuna arktiseen luontoon. Haluamme vahvistaa ja kehittää AuroraHut-yhteistyökumppaneidemme ympärivuotista elämystoiminnan kannattavuutta sekä tarjota huikeista luontoelämyksistä nauttiville ennennäkemättömän Eco-luksus elämyskokonaisuuden. AuroraHut – Uusi edelläkävijäkonsepti monipuolisempaan luksusmatkailuun

AuroraHut luo täysin uuden trendin Eco-luksus matkailuun ja se tarjoaa uuden tavan kokea Arktiset luontoelämykset- siellä missä ne ovat parhaimmillaan ja mahdollisuuden tarjota elämyksiä keskellä luontoa revontulien ja yöttömän yön loisteessa paikoissa, joissa se ei ole ollut aiemmin mahdollista. AuroraHut- igluvene on ekologinen liikuteltava ja kelluva majoitusratkaisu ja ikkuna arktiseen luontoon. Haluamme vahvistaa ja kehittää AuroraHut- yhteistyökumppaneidemme ympärivuotista elämystoiminnan kannattavuutta sekä tarjota huikeista luontoelämyksistä nauttiville ennennäkemättömän Eco-luksus elämyskokonaisuuden. AuroraHut® on vastaus ekologisempaan luontomatkailuun

Herkkiin luontokohteisiin kevyesti siirtyvä ja jälkiä jättämätön AuroraHut® on tervetullut majoitusratkaisu tavallisen, paljon luontomuutoksia aiheuttavan majoitusrakentamisen jatkoksi. Myös AuroraHut® majoittumisen tavoitteena on kuormittaa mahdollisimman vähän luontoa.

  • WC on kompostoiva ja nesteet kerätään septitankkiin.
  • Pesuvedet johdetaan puhdistettuna hiilisuodattimen läpi takaisin luontoon.
  • Veden lämmitys ei vie energiaa, eksotiikkaa luonnon vedessä peseytymiseen.
  • Talvella oman avannon ylivertainen peseytymiskokemus on helppo järjestää.
  • Hygieniavarustukseen kuuluvat biohajoavat pesuaineet ja kosteuspyyhkeet.
  • Led-valojen ja puhelinten sähkö tuotetaan aurinko- ja biopolttokennoilla.
  • Rakenne on kauttaaltaan energiatehokas, ikkunat parasta matalaenergiatasoa.
  • Uusiutuvaa biodieseliä käyttävä lämmitys kuluttaa vähän kovallakin pakkasella.
  • Lajitteleva jätekerääjä keittiössä opastaa roskat asianmukaiseen kiertoon.

AuroraHut® on suojattu EU-mallisuojalla ja sillä on mallisuojat Venäjällä, Islannissa ja Kanadassa. USA:n ja Norjan mallisuojat ovat vireillä. AuroraHut-kohdemajoitus

On sanottu, että luontoystävällinen majoittuminen luontokohteen äärellä olisi nousemassa uudeksi matkailutrendiksi. AuroraHut® vastaa tähän trendiin tuomalla markkinoille ekologisen kohdemajoitus-konseptin. Matkailijat voivat nyt ensimmäistä kertaa myös majoittua haaveilemiensa luontoelämysten äärellä, jopa syvällä erämaassa ilman mitään erätaitoja tai hankittuja varusteita. Ajankohtaan nähden kiinnostavaan luontokohteeseen siirretty AuroraHut® majoittaa matkailijat tasokkaasti ja hyvällä omalla tunnolla.

Ilmastoa kuormittava edestakainen liikennöinti minimoituu. Busseissa istumisten sijaan enemmän aikaa luonnon tarkkailuun ja aktiviteettien kokemiseen. Lomasta tulee nautittavampaa ja yöpymiskokemuksista kaikkine luonnon ilmiöineen ikimuistoisia. Paikalliset asukkaat ja heidän tarjoamat palveluaktiviteetit koettavissa aidossa ympäristössään.

Helppo siirtää parhaiden elämysten äärelle

AuroraHut® -igluvene™ tekee mukavan kohdemajoituksen nyt mahdolliseksi. Kevyenä ja kelluvana se on helppo siirtää matkailijoita kiinnostavaan elämyspaikkaan. Matkailijat ihastuvat ikihyväksi saadessaan myös majoittua premium-tasoisesti ihailemassaan paikassa. Missä sinä haluat heidät majoittaa? Matkailuyrittäjänä saat nyt päästää mielikuvituksesi toden teolla valloilleen. Talvella AuroraHut® kulkee lumessa tavallisen moottorikelkan perässä. Pohjan profiilissa on liukujalakset valmiina. Kesällä igluvene liikkuu kevyesti veden pinnalla joko omalla moottorilla tai hinaamalla kevyellä moottoriveneellä. Kuivalla maalla AuroraHut® kulkee trailerilla mönkijän vetämänä. Maantiekuljetuksiin riittää alle 4 metrin leveäkuljetus varustettuna yhdellä varoitusautolla.

AURORAHUT LIVES WITH THE SEASON!

Pilaritie 2 84100 Ylivieska