Backwood Action - Real Lapland
Backwood Action 1

Backwood Action - Real Lapland

Backwood Action - Real Lapland on ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa palveluja Levin alueella ja myös muualla Lapissa. Asiakkaitamme on yksittäiset matkailijat, perheet ja pienet ryhmät.

Pienten ryhmien kanssa on helpompi toimia ja ottaa kaikki turvallisuusasiat huomioon, erityisesti nyt kun Covid-19-virus on keskuudessamme.

Ohjelmiamme ovat murtomaahiihto, lumikenkäily, pilkkiminen ja revontuliretket. Retkiä on monen mittaisia 2 tunnista- 4 tuntiin ja tietysti teemme retkemme myös privana, jos niin halutaan.

Arvojamme on henkilökohtainen palvelu, turvallisuus ja luonnon kunnioittaminen.

ESIM: "TÄHTIEN TARKKAILU JA REVONTULI SAFARI (autolla)"

Järjestämme revontulisafarin joka ilta, jos revontuli- ja sääennuste on tarpeeksi hyvä.

Sää vaihtelee Lapissa todella nopeasti varsinkin alkutalvesta, kun lunta sataa paljon. Teemme päätöksen retkestä max. 3 päivää ennen safarin toteuttamista, sillä emme halua 'varastaa' rahojanne ja tehdä safaria, kun on pilvistä tai sataa lunta.

Ajamme minibussilla pois kylän valoista, mikä helpottaa tähtien ja revontulien näkemistä. Ihailemme tähtiä ja odotamme revontulien ilmestymistä. Otathan oman kameran mukaan, sillä voin auttaa kameran asetusten kanssa, jotta voit ottaa kuvia myös omalla kameralla. Minulla on kamera muka ja nämä kuvat saat itselle tietysti.