Beyond Arctic
Beyond arctic 1

Beyond Arctic

Pienet ryhmät, premium-palvelu ja räätälöidyt seikkailut ovat palveluidemme pääpiirteitä. Lupauksemme on näyttää sinulle aitoa arktista luontoa poissa väkijoukosta kestävimmällä tavalla.

Beyond Arctic on toiminut valokuvauksen ja pienryhmämatkailun edelläkävijänä Lapissa jo vuodesta 2016 asti. Olemme toimineet Rovaniemellä jo 7 vuotta ja nyt laajensimme toimintaamme Leville vuonna 2022.

Palveluihimme kuuluu laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja Rovaniemellä sekä Levillä. Oppaamme ovat valokuvauksen asiantuntijoita, joilla on aina kamera mukana retkillämme. Näin voimme tarjota vieraillemme ikimuistoisimmat muistot aktiviteeteistamme.

Lapin luonto ja kulttuuriperintö ovat ainutlaatuisia koko maailmassa. Meille on tärkeää omalla toiminnallamme pitää huolta alueemme erityislaatuisuudesta ja herkästä luonnosta, ja siksi kaikki retkemme ja välinevuokraustoimintamme perustuvat kestävän matkailun arvoihin. Olemme sitoutuneet vastuullisuuteen ja ympäristövaikutusten minimointiin toiminnassamme. Tässä työssä meitä auttavat kumppanuus Protect Our Winters Finlandin kanssa ja osallistuminen Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan.

Valitsemme retkeilykohteet huolellisesti varmistaaksemme paikkojen kulutuskestävyyden ja samalla myös kokemusten asiakastyytyväisyyden. Poistamme ja kierrätämme kaikki retkillämme syntyneet roskat. Tuotamme itse kaikki käyttämämme puut, jolloin pystymme minimoimaan puunkaadon luontovaikutuksen. Emme käytä bensiinikäyttöisiä moottorikelkkoja, ja ajoneuvoissamme käytetään uusinta päästöjä hillitsevää tekniikkaa.

Aktiviteettitarjontaamme kuuluu muun muassa:

  • Revontulien valokuvaus ja metsästysmatkat
  • luonto- ja erämaaretkiä
  • Kiertoajelut
  • Pilkkiminen
  • Hiihto ja lumikenkäily
  • Husky- ja porosafarit
  • Sähkömoottorikelkkailu