Day Spa Studio Feel It

Day Spa Studio Feel It

Hyvinvointia, hemmottelua ja kauneuspalveluita Levin keskustassa. Parturi-kampaajat, kosmetologit sekä koulutetut hierojat saman katon alla.

Tarjoamme hyvinvointia, hemmottelua ja kauneuspalveluita Levin ytimessä, kylpylän rakennuksessa. Meillä teitä palvelee monen vuoden osaamisella parturi-kampaajat, kosmetologit sekä koulutetut hierojat saman katon alla.

♥ HIERONTA & HEMMOTTELU Tavallisen hieronnan lisäksi löydät meiltä hemmottelupaketit ja spa hieronnat. Kaikki hoidot ovat myös yhdisteltävissä toisiinsa ja pyynnöstä toteutamme hoidot mahdollisuuksien mukaan samassa huoneessa vaikkapa kumppanisi kanssa.

♥ KASVOT & RIPSET Kasvohoidoissa käytämme Skandinaaviselle iholle suunniteltua ruotsalaista Cliniccare ammattikosmetiikkaa. Yhdistä ultraäänipuhdistus tai kestovärjäykset kulmille ja ripsille.

♥ JALAT & KÄDET & KYNNET Oliko ajatuksissasi pedikyyri, jalkahieronta, klassinen manikyyri vai geelilakkaus? Meiltä löytyy koulutetut tekijät.

♥ PARTURI-KAMPAAMO Tervetuloa kampaamon puolellemme vaikkapa nopeaan tyviväriin, raidoitukseen, balayage-värjäykseen tai lapsesi hiustenleikkaukseen. TERVETULOA YKSIN, KAKSIN TAI PORUKALLA!

Olemme helposti saavutettavissa kylpylän rakennuksessa. Sisäänkäynti kylpylän pääovista tai omasta sivuovestamme.

Levintie 1590, 99130 Sirkka