Greentrek Oy

Greentrek Oy

Tarjoamme kokemuksia Lapissa, Levin ja Pallas-Yllästunturin kansallispuiston alueella. Retkiä puisilla lumikengillä, revontuliretkiä, puisella kanootilla melontaa, retkiä taidemuseoon ja perinteistä rantasaunaa.

Vuosien matkailualan töiden jälkeen päätimme yhdistää taitomme ja tarjota omia retkiämme, jotta muutkin pääsevät kokemaan Suomen luonnon niin kuin mekin teemme. Luonto on suomalaisille tärkeä ja läheinen, ja haluamme antaa tämän kokemuksen kaikille asiakkaillemme.

Tule katsomaan luontoa läheltä!

-James on todellinen englantilainen herrasmies! Asunut Suomessa jo kymmenen vuotta, ja sinä aikana hänestä on kuoriutunut osaava ja innokas eräopas ja todella taitava valokuvaaja. Rakastaa perinteisiä kädentaitoja ja koskematonta erämaata. Tuottaa meille kauniita valokuvia ympäröivästä luonnostamme.

-Virpi on luontokartoittaja, tehnyt töitä turismin puolella viimeiset pari vuotta. Freelance kääntäjä. Alun perin Järvisuomesta, mutta elettyään ison osan elämästään ulkomailla päätyi Lappiin kauniin luonnon perässä. Onnellisin ulkona luonnossa, keräten ja säilöten luonnon antimia, ja tutkien lajistoa.