HaliPuu
Halipuu 1

HaliPuu

HaliPuu on palkittu paikallinen perheyritys, joka yhdistää aidot suomalaiset metsäelämykset ja virtuaalisen luontokokemuksen. Tule mukaamme uppoutumaan metsän rauhaan - joko paikan päällä tai ruudun välityksellä.

”HaliPuu-metsän tultua hakkuuikään Pappa ymmärsi, ettei hän raaskinut kaataa rakkaita puitaan. Niinpä hän päätti avata metsänsä luonnonystäville ympäri maailman, ja tehdä siitä voimapaikan kaikille tarvitseville”

Anna HaliPuun ja Raekallion perheen ottaa sinut mukaan puhtaaseen Arktiseen luontoon. HaliPuun ohjelmissa pääset uppoutumaan metsän rauhoittavaan läsnäoloon, täyttämään keuhkosi Euroopan puhtaimmalla ilmalla ja tuntemaan ikiaikaisten puiden voiman.

Ohjelmamme:

Arctic Cocooning -riippumatto-ohjelma: Unohda arki ja koe metsä uudesta näkökulmasta. Käperry kotoisaan pesään puiden lomassa, katsele hiljaa leijailevia lumihiutaleita ja kuuntele pohjoisen luonnon ääniä. Tämä on Lapin rauhaa parhaimmillaan. Mm. Forbesista ja Business Insiderista tuttu Arctic Cocooning -ohjelmamme voitti Visit Finlandin kärkituotepalkinnon vuonna 2018.

Virtuaaliset metsäelämykset: HaliPuun kanssa pääset metsään myös virtuaalisesti uniikilla Forest in your Pocket -puhelinsovelluksellamme. Voit kokea, miten rapea lumi rasahtelee sormien alla, miltä lämmin kaarna tuntuu poskea vasten tai miltä nokipannun pihinä kuulostaa hiljaisessa metsässä - olet sitten missä päin maailmaa hyvänsä! Sovellus on saatavilla sekä App Storessa että Google Play:ssä.

Nuotiobaristan liikkuva kahvila ja Levin parhaat Lattet: HaliPuun ohjelmista tuttu Nuotiobarista (Campfire Barista) tuo kahvilan tapahtumaasi tai vaikkapa mökkisi pihalle. Nuotiolla Demeter-sertifioiduista luomupavuista käsin valmistetut herkulliset Lattet, Cappucinot ja Americanot, sekä suussasulavat kotona leivotut pikkumakeat nostavat nuotiokahvit uusiin sfääreihin!

Latte & Art – taiteilijatapaamiset: Tapaa taiteilijat Raisa Raekallio sekä Misha Del Val työssään Aitta-studiossa, ja nauti Campfire Baristan nuotiolattet tunnelmallisessa lappilaisessa pihapiirissä.

Muoniontie 952, 99135 Kittilä