
Horizont
Horizont tajoilee päivittäin lounasta eturinteen päällä 3.10-14.11.2025. Tervetuloa!
Menu
KEITTIÖ ON AUKI 11-15
Porogulassi (L) 15,90 € Porogulassia ja leipää
Paneroitu possunleike (L) 19,90 € Pankojauhoilla paneroitu possunleike, maustevoita, tomaatti-kaalisalaattia ja ranskalaisia
Kanakori (L) 14,30 €
Rapeita paneroituja kanan sisäfileitä, maalaisranskalaisia ja mango-currymajoneesia
Horizontin lounas 15,90 € aikuinen ja 10,20 € lapsi Salaattipöytä, päivittäin vaihtuva lämmin ruoka, leipää, voita ja jälkkäriä
MAANANTAI 20.10
Punaista kala-curryvuokaa
Thai green tofucurrya
Uunikurpitsaa
Suklaamoussea
TIISTAI 21.10
Uuniperunaa kanatäytteellä tai mozzistäytteellä
Mac and cheese
Paistettuja herkkusieniä
Omenapiirakkaa ja kanelikermavaahtoa
KESKIVIIKKO 22.10
Possua pippurikastikkeessa
Chili-valkosipuliperunoita
Uunipunajuuria
Uunipersikkaa ja mantelimurua
TORSTAI 23.10
Lasagnea
Munakoisolasangea
Paahdettua mustapippuriporkkanaa
Tiramisua
PERJANTAI 24.10
Paahdettua broileria ja kermakastiketta
Kukkakaaligratiinia
Keitettyä perunoita
Rahkaohukaisia, hilloa ja kermavaahtoa
LAUANTAI 25.10
Pyttipannua ja kananmunaa
Kurpitsapyttipannua ja paahdettuja kurpitsansiemeniä
Pannacottaa ja karviaismarjahilloketta
SUNNUNTAI 26.10
Hiillostettua Gochujang kirjolohta, riisiä ja soijavinegretteä
Gochujang chili-tofua
Paistettua paksoita ja seesaminsiemeniä
Muistikkapiirakkaa ja vaniljakastiketta
MAANANTAI 27.10
Lihapullia tomaattikastikkeessa
Ratatouillea
Paahdettuja perunoita
Mokkapaloja
TIISTAI 28.10
Chili sin carnea
Seesaminuudeleita
Parsakaalia ja mantelia
Pullavanukasta
KESKIVIIKKO 29.10
Kebabia ja vebabia
Tuoretomaattisalsaa
Villiriisiä
Paahdettua kaalia ja suolapähkinää
Mansikkakiisseliä ja kermavaahtoa
Ruoka-annosten allergeenit on saatavissa pyydettäessä henkilökunnalta
Huomioithan, että keittiössämme käsitellään jauhoja päivittäin.
Meillä käytetään kotimaista lihaa