Hotelli Taivaanvalkeat
Taivaanvalkeat 1

Hotelli Taivaanvalkeat

Vain kahdeksan kilometrin päästä Leviltä löydät paikan jollaista ei muualla ole, ei katuvaloja, ei vaatimuksia – vain rauhaa.

Hiljaisuuden äärellä

Taivaanvalkeat sijaitsee vain 8 kilometrin päässä Levin keskustasta, ja sinne on helppo tulla autolla, moottorikelkalla tai vaikkapa hiihtäen. Vaikka keskus on lähellä, saa Taivaanvalkeissa nauttia hiljaisuudesta ja Lapin luonnosta ilman meluja valosaastetta, kaikessa rauhassa.

Taivaanvalkeat tarjoaa elämykselliset puitteet niin hotellimajoittumisen niin perhejuhlillekin. Olipa porukkasi millainen tahansa, teemme vierailustasi Taivaanvalkeissa erityisen elämyksen, jota et löydä mistään muualta!

Hotellirakennus sopii tiloiltaan niin yritystapahtumiin, lomailuun kuin juhliinkin. Muuntuva sali toimii tarvittaessa kokoustilana ja upeiden illallisten pitopaikkana. Kaksikerroksinen rakennus voidaan jakaa kahteen erilliseen tilaan. Kun haluat kokea jotain muuta

Lodgehotelli Taivaanvalkeiden päärakennukseen astuessasi koet aikamatkan menneeseen. Tukevat hirsiseinät suojaavat tunnelmallista salia, jonka sydän on suuri leivinuuni. Sen lämpö ja tulen leikki rauhoittavat vieraan. Kiikkustuolit kutsuvat istumaan ja unohtamaan arjen kiireen. Katse tavoittaa monia kiinnostavia esineitä, jotka kertovat omaa tarinaansa elämästä Lapissa.

Rakennuksen historia johtaa Pallastunturin tukkilaisaikohin. Alkuperäinen rakennus on toiminut tukkilaiskämppänä, jota sittemmin on laajennettu ja täysin uudistettu. Menneen ajan henki on kuitenkin säilynyt. Lodge Hotel Taivaanvalkeat tarjoaakin hengähdysmahdollisuuden nykypäivän hektiseen elämään. Mummolan makuista majoitusta

Mummolan makuisia huoneita on yhteensä 13 ja jokaisessa huoneessa on oma suihku ja wc, äänieristetyt ovet sekä ilmastointi.

Persoonalliset ja viihtyisät huoneet henkivät talon kotoisaa, lämpöistä tunnelmaa. Sisustuksessa on hyödynnetty paljon esimerkiksi ryijyjä ja raanuja. Jokainen huone on erilainen ja pehmeään petiin on hyvä nukahtaa revontulten tanssiessa taivaalla tai keskiyön auringon loimussa.

Talossa on lisäsi kaksi sisäsaunaa ja kolme takkaa, isot oleskelutilat, takkahuone ja erillinen aamiaishuone.

Palosaarentie 30 99140 Köngäs