K-Market LevinPoro
LevinPoro

K-Market LevinPoro

Levin keskustasta n.2km Kittilän suuntaan, aivan gondolin ja seikkailupuiston tuntumassa sijaitseva moderni ruokakauppa. LevinPoro on myös ensimmäinen ruokakauppa heti Leville tultaessa tilavine parkkipaikkoineen, josta löytyy myös ruoan 24h-verkkokauppa!

Meiltä K-Market LevinPorosta Löydät helposti ja nopeasti kaikki Sinun, Teidän, Perheenne tai Seurueenne kaikki ruoka- ja juomatarvikkeet ja nimemme mukaan myös kattavan valikoiman poronlihatuotteita ja -jalosteita, myös paikalliselta tuottajalta.

Saatavilla on aina tuoretta Take Away-kahvia ja runsas valikoima omassa paistouunissamme paistettua leipää, makeita leivonnaisia ja suolaisia herkkuja niin pieneen, kuin isoon nälkään. Runsaasta uusitusta hedelmä- ja vihannesosastoltamme löydät aina ajankohtaiset ja tuoreet HeVit ruokapöytäänne.

Kotimaisuus kunniaan LevinPoron kauppiaalle ja henkilökunnalle Kotimaisuus on tärkeä asia ruokapöydässä, olemme siis merkinneet kauppamme Kotimaiset tuotteet koko myymälässä sinisillä Hyvää Suomesta-tageilla. Ostoksianne helpottaaksemme olemme merkinneet kattavasti myös erikoisruokavaliotuotteet; kuten gluteenittomat, laktoosittomat, vähälaktoosiset, luomun, sokerittomat ja lisäaineettomat tuotteet.

K-Market LevinPoro on moderni ja uudistuva lähikauppa, jossa on helppo ja nopea asioida Levin tilavimman parkkipaikan ansiosta! Tervetuloa ostoksille K-Market LevinPoroon PoronPortti-liikekeskukseen toivottaa kauppias Pirre Mahlberg henkilökuntineen.

Katso kaikki Levin aukioloajat tästä.

Liikekeskus PoronPortti, Tunturitie 2 99130 Sirkka - Levitunturi

Liikekeskus PoronPortti, Tunturitie 2 99130 Sirkka - Levitunturi