Káfet - Kahvila & Leipomo & Bistro
Káfet 1

Káfet - Kahvila & Leipomo & Bistro

Káfet on makuelämyksiä tarjoava kahvila-leipomo-ravintola Levillä. Uunituoreet pullat, leivät ja kakut - kaikki meillä leivottuja - herkuttele paikan päällä tai ota mukaan. Meiltä saat myös aamiaiset, lounaat sekä A la Carte annokset. Anniskeluoikeudet.

Káfet - Cafe & Bakery & Bistro on vuonna 2009 perustettu, Levin Alppikylässä sijaitseva kahvila-leipomo-ravintola. Meillä on tarjolla paikan päällä leivotut uunituoreet pullat, munkit, leivät ja kakut heti nautittavaksi tai kotiin/mökille viemisiksi.

Käytämme leivonnassa lähes 100 %:sti LUOMU-jauhoja, jotka jauhaa Suomen pohjoisin mylly, eli Kinnusen Mylly Utajärvellä. Meillä tarjoiltu suodatinkahvi on tummapaahtoista Kulta-Katriina LUOMU-kahvia. Erikoiskahveihin käytämme Segafredon LUOMU-papuja, jotka jauhamme päivittäin. Uunimme lämpenevät vihreällä energialla, eli kaikki käytetty energia on 100 % merkittyä vesivoimaa.

Lomalla on lupa herkutella! Ruokalistamme löytyy myös herkulliset toastit, aamiaista, lounasta ja A la Carte annoksia.

Káfetissa voit tilata kakut ja muut leivonnaiset tilaisuuksiinne Levin lähialueella. Leipomotilaukset tulee tehdä riittävän ajoissa siten, että tilaus ja toimituspäivän väliin jäisi ainakin 2 kokonaista työpäivää.

Katso kaikki Levin aukioloajat tästä.

Keskuskuja 5, kellarikerros 99130 Levi

Sijainti

Keskuskuja 5, kellarikerros 99130 Levi