Kinos Safaris
Kinos Safaris 1

Kinos Safaris

Meiltä turvalliset ja unohtumattomat elämykset Lapin ainutlaatuisessa luonnossa. Olet sitten aloitteleva kelkkailija tai kokenut kuski, me toteutamme safareita joka lähtöön rauhallisemmasta erämaaseikkailusta tunturien valloitukseen!

Me tarjoamme laadukkaita ja elämyksellisiä ohjelmapalveluja.

Lähde safarille aitoon Lapin luontoon, nauti nokipannukahvit tunnelmallisessa kodassa tai koe aito porotilan tunnelma meidän kanssamme. Kesällä voit tunnelmoida yöttömän yön meloen tai nauttia maisemista risteilyllä Sirkka- ja Levijärvellä. Kerro mitä haluat kokea, me toteutamme! Tinkimätön palvelutaso, turvalliset elämykset sekä kielitaito ovat toimintamme kulmakiviä.

Vuokraamme talvella Levin laadukkaimpia Ski-doo ja Lynx moottorikelkkoja.

Onko mielessäsi omatoiminen kelkkaretki? Meiltä löydät moottorikelkat sekä vauhdikkaampaan menoon että rauhallisemmillekin reissuille. Vuokrauksien yhteydessä annamme asiantuntevan käyttökoulutuksen. Vuokrahintaan kuuluu asialliset kelkkailuvarusteet.

Kesällä vuokraamme kanootteja, veneitä ja kalastusvälineitä. Kalastukseen olemme tehneet valmiita settejä, joihin kuuluu vavan lisäksi joko perhot tai vaaput, sekä haavi. Lisäksi voit vuokrata kahluuhousut jokikalastukseen. Meiltä myös soutuveneet, kanootit ja kajakit, sekä e-pyörät.

Jos sinulta uupuu taito, mutta löytyy halu oppia, me opetamme sinut alkuun esim. perhokalastuksen saloihin tai melonnan nikseihin turvallisesti.

Bensan myynti

Meillä tankkaat helposti kelkan kilpailukykyiseen hintaan. Bensantankkimme sijaitsee aivan Levin keskustan kelkkareitin varrella.

Tervetuloa kokemaan unohtumattomia elämyksiä KinosSafarikselle!

Toimipisteemme sijaitsee aivan Levin keskustassa, Levin liikenneympyrän vieressä.

Katso kaikki Levin aukioloajat tästä.

Sijainti

Myllyjoentie 4 99130 LEVI