Kohta Coworking Oy
kohta coworking

Kohta Coworking Oy

Yhdistä työt ja tunturielämä! Kohta on viihtyisä etätyötila Levin keskustassa, Hotel K5 Levin parvella. Työtilassa on nopea netti, säädettävät työpisteet, näyttöjä ja näppiksiä sekä kahvia. Varaa työpiste tai oma huone näppärästi verkkokaupasta.

Kohta Coworking yhdistää saumattomasti työt ja tunturielämän. Kohtan Levin etätyötilassa on neljän työpisteen avotila ja kaksi erikseen varattavaa työhuonetta. Puheluita varten on erillinen puhelinsoppi. Asiakkaiden käytössä on nopea 5G-netti, säädettävät pöydät sekä erilliset näytöt ja näppäimistöt. Kahvi ja tee hotellin aulabaarista kuuluvat hintaan. Lisäksi hotellin aamiainen, lounas ja kuntosali ovat Kohtan asiakkaiden käytössä tarjoushintaan.

Huomioithan, että rakennuksen rakenteiden takia Kohtan tiloissa on kahvilamainen äänimaisema, ja puhe voi kantautua tilasta toiseen. Jos tiedät kaipaavasi hiljaisuutta, suosittelemme käyttämään vastamelukuulokkeita.

Levin monipuoliset palvelut ja rinteet löytyvät kivenheiton päästä kylän keskustasta ja ladulle pääsee aivan hotellin kulmalta. Kurkkaa myös muut Levin yrittäjien kanssa etätyöläisille räätälöidyt tarjoukset Kohtan Yhteistyö-sivulta.

Kohtan asiakkuus ei vaadi rekisteröitymistä tai jäsenyyttä. Työtilan voi varata helposti itselleen päiväksi Kohtan nettisivuilta (www.kohtacoworking.com). Lisäksi Kohtan 10 kerran kortit toimivat kaikissa Kohtan tiloissa, joita löytyy tällä hetkellä Levin ja Äkäslompolon lisäksi myös Ylläsjärveltä ja Muoniosta. Jos et löydä sopivaa tuotetta, ole yhteydessä, niin räätälöidään sellainen!

Tervetuloa kylään,

Heidi ja Paula

Kätkänrannantie 2, 99130 Sirkka