Lääkärikeskus Pihlajalinna Levi

Lääkärikeskus Pihlajalinna Levi

Lääkärikeskus Pihlajalinna Levi palvelee yleis- ja erikoislääkäreiden, hammaslääkärin, työterveyden ja fysioterapian asiakkaita Levi Hotel Span yhteydessä. Covid-testit, Laboratorio ja röntgen päivittäin. Ajanvaraus 010 312141 tai pihlajalinna.fi

Lääkärikeskus Pihlajalinna Levi toimii Levin hiihto- ja liikuntakeskuksessa ympäri vuoden. Meiltä saat monipuoliset lääkärikeskuspalvelut: yleis- ja erikoislääkärit, hammaslääkäri, fysioterapia- ja hierontapalvelut, psykologin-, psykoterapeutin- ja psykiatrin palvelut. Laboratorio- ja röntgen täydentävät tarjontaamme. Tapaturmapäivystys toimii aukioloaikojen mukaan myös ilman ajanvarausta. Lääkärikeskus sijaitsee Levi Hotel Span yhteydessä, Design Hotel Levi -rakennuksen takana oikealla.

Henkilökunnallamme on vankka kokemus mm. rinnetapaturmien hoidosta. Tapaturman sattuessa, pyrimme joustavasti hoitamaan myös turmaan liittyvät paperiasiat mm. vakuutusyhtiöiden kanssa.

Tarjoamme myös yritysten liiketoimintaa tukevat työterveyshuollon palvelut, sekä järjestämme yksityisille henkilöille ja yrityksille suunnattuja eripituisia ensiapukursseja, liikuntaryhmiä, luentoja ja tyhy-päiviä.

Korona-testaus, pcr-testit arkisin klo 8-12, antigeeni-testit päivittäin aukioloaikojen mukaan. Pihlajalinna Levi

Lääkärikeskus, Hammaslääkäri, Fysioterapia- ja hierontapalvelut, Levintie 1590 (Levi Hotel Span yhteydessä, Design Hotel Levi -rakennuksen takana)

Avoinna:

Toukokuu-Lokakuu arkisin klo 8-16 (syyskuussa myös lauantaisin klo 10-16) Marraskuu-Huhtikuu, arkisin klo 8-19 viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 10-19

Ajanvaraus: 010 312141 tai www.pihlajalinna.fi

Työterveyshuollon päivystys, arkisin 0400-132133

Katso kaikki Levin aukioloajat tästä.

Levintie 1590 99130 SIRKKA