Lähitaksi Levi
Lähitaksi

Lähitaksi Levi

Tuttu ja turvallinen Lähitaksi kuljettaa paikallisten yrittäjien voimin myös Levillä. Taksitilaukset 24/7 numerosta 01007300 (2,50 € + 0,25 € / 10 s + pvm/mpm). lahitaksilevi.fi.

Suurin osa autoistamme on tila-autoja, joihin mahtuu kahdeksan matkustajaa ja reilusti matkatavaroita. Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja hyvän paikallistuntemuksen osaavia. Palvelemme myös englanniksi.

LÄHITAKSI LEVI PALVELUKSESSASI

Palvelemme yli 20 auton vahvuudella. Kuljettajamme ovat aina ammattitaitoisia ja hyvän paikallistuntemuksen osaavia. Palvelemme myös englanniksi, ja olemme avuliaita sekä asiakaspalvelualttiita. Suurin osa autoistamme on tila-autoja, joihin mahtuu kahdeksan matkustajaa ja reilusti matkatavaroita sekä harrastusvälineitä. Palveluihimme kuuluu myös inva- ja paarikuljetukset. Kysy lisää myös erilaisten juhlien ja tapahtumien kuljetuksista, olemme mielellämme toteuttamassa myös erikoisempia kuljetustarpeita!

TUTUSTU LEVIIN, NAAPURITUNTUREIHIN TAI OHJELMAPALVELUAKTIVITEETTEIHIN

Päiväksi ostoksille Rovaniemelle? Saunamaailmaan Jerikselle Muonioon? Valloitetaanko vaihteeksi naapuritunturi Ylläs, Pallas vai peräti Kilpisjärvi? Kysy lisää meiltä, autamme sinua mielellämme matkan järjestämisessä. Kysy suoraan Lähitaksin autosta tai soita 0100 7300. Kysy myös kiinteää tarjoushintaa!

TILAA TAKSI HELPOSTI LEVILLÄ

  • Soita numeroon 0100 7300 (2,50 € + 0,25 € / 10 s + pvm/mpm)
  • Lataa Taksini-sovellus ja tilaa taksi helposti ja nopeast
  • Hyppää taksiin yleisiltä taksitolpilta Levin keskustasta Ihkun tai ZeroPointin edestä
  • Ennakkotilauksen voit tehdä myös nettisivuiltamme lahitaksilevi.fi
Lähitaksi logo