Lapland Hotels Sirkantähti
sirkantahti1

Lapland Hotels Sirkantähti

Lapland Hotels Sirkantähti sijaitsee Levin tunturikylän ytimessä, keskellä aktiviteetteja ja palveluita. Monipuolisessa majoitustarjonnassa on 161 huonetta / huoneistoa, joissa kaikissa on mm. oma sauna.

Lapland Hotel Sirkantähti sijaitsee Levin tunturikylän keskustassa, aivan keskustan palveluiden ja aktiviteettien, laskettelurinteiden sekä ulkoilureittien lähtöpisteiden läheisyydessä.

Hotellissamme on 56 kpl 2-hengen hotellihuoneita (lisävuode nojatuolista), 16 kpl parvellisia hotellihuoneita 5 henkilölle. Kaikissa hotellihuoneissa on langaton nettiyhteys ja oma sauna. Lisäksi hotellissamme on 91 kpl huoneistoja 2–6 henkilölle. Kaikissa huoneistoissa on oma sauna sekä pienoiskeittiö. Osaan huoneista/huoneistoista ovat myös lemmikit sallittuja. Huoneistojen hinta sisältää liinavaatteet pedattuna pyyhkeineen, lähtösiivouksen sekä aamiaisen hotellin päärakennuksessa.

Hotellin yhteydessä on mutkaton ruoka- ja seurusteluravintola, jossa on tarjolla perinteisiä Lapin herkkuja maustettuna hippusella muiden maiden makuja, lapsia unohtamatta. Vastaanotosta löytyy alueinfoa, reittikarttoja sekä maksuton internetnurkkaus hotellin asiakkaille ja pieni matkamuistoshop.

AITOJEN MAKUJEN KOKOUSPAKETIT

Miltä kuulostaisi Lahtelan Hannun porosalami, talon näkkäri, Kolatun tilan vuohenjuusto sekä kuohuva Kuusenkerkkäjuoma? Meillä saat halutessasi kokoukseesi tarjolle aitoa lähiruokaa.

SIRKANTÄHDEN KOKOUSPALVELUT PÄHKINÄNKUORESSA:

Kokoustila Pikku-Karhu 20 hengelle, Av-Välineet, Langaton Internet-yhteys veloituksetta, Lyyti -tapahtumahallintapalvelu käytössäsi, Dataprojektori kaikissa kokoustiloissa veloituksetta, Kittilän lentoasemalle 15 min, Rautatieasemalle 1 t.

Levintie 1630 99130 Sirkka