Lapland Lodge
LaplandLodge profiilikuva

Lapland Lodge

Lapland Lodge on tunnelmallinen hirsimökkikokonaisuus nykyaikaisilla mukavuuksilla, sekä ainutlaatuinen paikka omassa rauhassa Lapin luonnon keskellä.

Lapland Lodge sijaitsee keskellä Lapin luontoa Silmäsjärven läheisyydessä. Lodge ja sen pihapiiri ovat täysin yksityisessä käytössä, joten luonnonrauha alkaa heti ovesta ulos astuessa. Lapland Lodgeen kuuluu kelomökki, revontulihuoneet, kota sekä perinteinen puu sauna. Tämä kokonaisuus takaa parhaat puitteet onnistuneeseen lomaan.

Lämminhenkisen kelomökin olohuoneessa on mukava viettää aikaa ja nauttia suuren takan lämmöstä. Olohuone yhdistyy avokeittiöön. Avokeittiö on hyvin varusteltu ja siinä on helppo tehdä yhdessä ruokaa koko seurueelle. Mökissä on kolme makuuhuonetta ja parvi sekä yksi WC/suihku.

Revontulihuoneet, sauna, poreamme ja kota ovat samassa rakennuksessa ja sijaitsevat heti päärakennuksen vieressä. Revontulihuoneiden suuret panoraamaikkunat takaavat täydellisen näkymän ympäröivään luontoon - huoneissa koet todella nukkuvasi metsän keskellä. Tilassa on myös wc ja suihku. Saunassa on perinteistä suomalaisen mökkisaunan tuntua puulämmitteisine kiukaineen. Terassilta löydät poreammeen, jossa voit nauttia veden ja lämmön rentouttavasta vaikutuksesta. Suuressa tunnelmallisessa kodassa voi viettää aikaa elävän tulen äärellä hyvästä seurasta nauttien. Tämä kaikki on yksityiskäytössäsi koko lomasi ajan.

Tarjoamme myös opastettuja retkiä kokeneen paikallisen oppaan kanssa jokaiselle vuoden ajalle. Voit esimerkiksi kokea lumikenkäilyä, revontulijahtia tai pilkkimistä Lapissa. Yrityksille järjestämme virkistys- ja tykypäiviä sekä pikkujouluja. Lapland Lodgen kokonaisuus tarjoaa näihin tapahtumiin ainutlaatuiset puitteet.

Lapland lodge