Lapland Safaris
Lapland Safaris 1

Lapland Safaris

Lapin vuodenkierto tarjoaa aitoja, yksinkertaisia nautintoja, joihin ei kyllästy koskaan. Jos avaa aistinsa, pohjoisen luonnon alkuvoima virtaa sisimpään. Lapland Safariksen mukana luontoon on helppoa ja turvallista lähteä.

SNOWVILLAGE: Kuvittele jään ja lumen maailma! REVONTULET: Revontulet täydessä loistossaan. MOOTTORIKELKKAILU: Koe sykähdyttävä moottorikelkkakyyti lumisten metsien läpi. ARKTISET ELÄIMET: Porosafari, Husky-safari LUMIKENKÄILY & HIIHTO PILKKISAFARI KESKIYÖN AURINKO: Koe arktisen kesän maagiset yöt

Lapin luontoa pääsee kokemaan halutessaan myös omin neuvoin. Lapland Safaris tarjoaa vaeltamaan lähteville vinkkejä nähtävyyksistä sekä vuokralle laajan valikoiman laadukkaita vaellus- ja retkeilyvarusteita talvivaatteista lumikenkiin. Meiltä vuokralle myös moottorikelkat ja fatbiket, jolla pääset tutustumaan ja ihastumaan Levin reitteihin!

Kannamme huolta ympäristöstämme ja pyrimme tasapainoiseen luontosuhteeseen suojelemalla pohjoista arktista luontoa. Safarimme kulkevat vain virallisilla reiteillä. Olemme osa Animal Welfare-ohjelmaa ja olemme tehneet yhteistyösopimuksen kestävän luontomatkailun periaatteista Metsähallituksen luontopalveluiden kanssa.

Moottorikelkkasafareillamme on käytössä markkinoiden vähäpäästöisimmät 4-tahtikelkat. Olemme sitoutuneet kompensoimaan kaikki moottorikelkkasafariemme hiilidioksidipäästöt.

Katso kaikki Levin aukioloajat tästä.

Leviraitti 26 99130 Levi