Lappi Experience
Lappi Experience tunturilampi

Lappi Experience

Lappi Experience on Lapin luontomatkailun ja hyvinvoinnin yhdistävä ohjelmapalveluyritys.

Tuotamme ohjelmapalveluja niin yrityksille, yhdistyksille kuin yksityisillekin ihmisille. Ohjelmiin kuuluu valmiiksi suunniteltuja jooga- ja hyvinvointiretriittejä, päivä- ja yöretkiä lähikuntien tuntureille, metsä- ja tunturikylpyjä, tunturijoogaa ja metsäjoogaa, revontuliretkiä sekä meditaatio- ja rentoutushetkiä. Suunnittelemme myös avaimet käteen periaatteella Lappi Experience ohjelman tai tapahtuman, juuri teidän tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Lappi Experience luonto- ja hyvinvointipalvelut on suunniteltu tarkasti asiakkaiden tarpeita kuunnellen sekä kehitetty hyvinvoinnin tarpeita vastaaviksi kokonaisuuksiksi. Hyvinvointi edellä menemme myös tunturiretkille, sillä tunturit toimivat loistavina oppaina hermoston rauhoittumisen sekä ihmisen ilon ja onnellisuuden näkökulmasta. Nauru, ilo ja onnellisuus ovat päämääriä jokaisessa asiakaskohtaamisessa.

Meille on kunnia-asia mahdollistaa asiakkaillemme ikimuistoinen Lappi-elämys hyvinvoinnin näkökulmasta. Terapeuttinen luontomatkailu mahdollistaa irtipäästämisen arjen hektisestä ja kuormittavasta tilasta, luoden keholle ja mielelle pitkäkestoista hyvinvointia. Meidän tavoitteemme on pitää huoli siitä, että sinä saat kokea kaiken tämän turvallisesti, ammattitaitoisissa käsissämme.

Lappi Experience perustaja Maria Haanpää on pitkän linjan yrittäjä ja hyvinvoinnin ammattilainen. Hänen monipuolinen koulutustausta loi ajatuksen, jonka pohjalta hän lähti tuottamaan ihmisille hyvinvointia Lapin luonnon, mielen rauhoittumisen sekä liikkumisen ympärille. Tavoitteenamme on mahdollistaa ihmisille iloa, hyvinvointia, harmoniaa ja itsensä tutkiskelua nauttien samalla upeasta Lapin luonnosta. Tervetuloa kokemaan huikea Lappi Experience kanssamme.

Lappi Experience