Levi Hotel Spa
Levi Hotel Spa 1

Levi Hotel Spa

Rentoudu rinteiden juurella! Levi Hotel Spa on enemmän kuin hotelli - se on lomakeskus, joka tarjoaa erilaista tekemistä loman jokaiselle päivälle.

Levi Hotel Spassa on yhteensä 203 huonetta, standard 2-hengen huoneita ja suurin osa 4-hengen minikeittiöllistä perhehuoneita, jotka sopivat rentoon perhelomailuun. Sviitit ja Ounas-rakennuksen superior 2-hengen huoneet ja yleelliset juniorsviitit mahdollistavat puitteet korkeatasoiseen kylpylälomaan. Huonehintaan sisältyy aamiainen ja wifi ja sesongin mukaan myös kylpylän sisäänpääsy.

Kylpylä on yksi Suomen upeimmista sisältäen 17 pienempää ja isompaa allasta, joista osa on ulkona. Iso kuntoiluallas palvelee kuntouimareita ja vesirentoutusta voi jatkaa useissa porealtaissa, kuuma- ja kylmävesialtaassa, kävelyaltaissa jne. Myös perheen pienimmille löytyy omat matalat altaat.

Kylpylän alakerrasta löytyy pienten lasten iso sisäleikkitila Ailu Family Fun, jonka leikit ja pelit soveltuva 2-11 vuotiaille.

Kylpylässä sijaitsee myös Suomen pohjoisin Burger King- ravintola. Kylpyläkäynnin jälkeen maistuu herkullinen burger ateria, myös salaattiannokset, erikoiskahvit ja olut kuuluvat valikoimaan.

Kylpylässä toimii lisäksi Levi Wellness Club kuntosali ja KuguYoga-sali sekä Studio Feel It (Day Spa-hoidot ja kampaamo).

Ravintolamaailman muodostaa Ahku Buffet-ravintola, Classic Pizza Restaurant ja uusin ravintola Kekäle.

Classic Pizza Restaurant on ollut 20 vuotta osa suomalaisten arkea ja juhlaa. Ravintola syntyi vuonna 1996 perheyrityksenä Hangossa- ja nyt pizzanystäviä hellitään Levillä. Huom. myös koira-asiakkaat ovat tervetulleita!

Ravintola Kekäle on Levi Hotel Spa:n uusin ja rakkain ravintola! Avoin hiiligrillikeittiö on Suomessa ainutlaatuinen: loimottava tuli, tuoksut ja äänet ja tämä kaikki kokonaan asiakkaiden näkyvillä. Aperitiivit voi nauttia kaikessa rauhassa baarissa, jossa on klassisen, hienostuneen cocktail-baarin henkeä. Kekäle on avoinna sesongin mukaan.

Kokousasiakkaille tarjoamme viisi erilasta tilaa. Uusin vastaanoton läheisyydessä sijaitseva Naava soveltuu 10-30 hengen ryhmille, Aakenus ja Lainio ovat lappilaistyylisiä kokoustupia ja isommille 80-100 hengen kokouksiin soveltuu kokoustilat Kaarna ja Jäkälä.

Yrityksemme tiloissa toimii myös yksityinen lääkäriasema Pihlajalinna. Ravintolarakennuksessa lähellä Ahkun ja Classic Pizzan sisäänkäyntiä on Otto-automaatti.

Katso kaikki Levin aukioloajat tästä.

Levi Hotel Spa Resort, Levintie 1590 99130 Levi

Levi Hotel Spa Resort, Levintie 1590 99130 Levi