Levi Snow Sport Academy
Levi Snow Sport Academy 1

Levi Snow Sport Academy

Tule Leville ja Kittilään yhdistämään laskettelu- tai lumilautailuharrastus toisen asteen opintojen kanssa!

Levi Snow Sport Academy on perustettu vuonna 1999 nimellä Levin alppikoulu, jolloin kahdella eri linjalla; huippu-urheilulinjalla ja monitaitolinjalla, aloitti seitsemän opiskelijaa. Snow Sport Academyn toiminnan kautta kevääseen 2019 mennessä lukiosta on valmistunut 96 ylioppilasta. Opiskella voi joko Kittilän lukiossa tai Levi - Instituutissa (REDU) tai molemmissa yhdessä! Ammatillisella puolella tarjolla on matkailu-, hotelli-, ravintola- ja catering-alan koulutusta.

Monitaitolinjalla, opiskelija suorittaa opintojensa ohella alppihiihdonohjaaja- sekä lumilautailunohjaajakoulutuksen, jonka jälkeen hän on pätevä toimimaan hiihdonopettajan ammatissa. Levin hiihtokoulun opettajista noin kolmasosa on opiskellut Snow Sport Academyn monitaitolinjalla.

FreeRide-koulutuksessa opiskelija niin ikään suorittaa opintojensa ohella alppihiihdonohjaajakoulutuksen. Koulun aikainen koulutussisältö kuitenkin painottuu vapaalaskuun ja aihetta ympäröiville ilmiöille.

Huippu-urheilulinjalla oleva oppilas harjoittelee opintojen ohella ammattimaisesti tavoitteenaan saada urheilusta ammatti ja nousta maajoukkueen kautta maailman huipulle.

Lapin Urheiluakatemian kanssa yhteistyönä tehtävä Yläkoululeiritys on saavuttanut suuren suosion. Tällä hetkellä mukana on 8 Vapaalaskijaa sekä 18 Alppihiihtäjää. Näin ollen kokonaisoppilasmäärämme on tällä hetkellä jo yli 60!

Valtatie 7 99100 Kittilä