Levikaira Apartments
Levikaira Apartments 1

Levikaira Apartments

Levikaira Apartments tarjoaa laadukkaita ja hyvin varusteltuja lomahuoneistoja Levin keskustassa ja sen välittömässä läheisyydessä. Levin Kultarinne –alppitalohuoneistot ja Levikaira-paritalot sopivat niin perhelomailuun kuin yritys- ja ryhmämatkailuun.

Levikaira Apartments tarjoaa Levin hiihtokeskuksessa tasokkaita majoitusvaihtoehtoja niin perhelomailuun kuin yritys- ja ryhmämatkailuun. 28 kpl lomahuoneistoja keskeisellä sijainnilla Levin tunturikylässä muodostavat monipuolisen valikoiman, josta löytyy vaihtoehtoja kaikille. Levikaira-paritalot ja Levin Kultarinne -alppitalot ovat laadukkaita ja hyvin varusteltuja lomahuoneistoja lähellä kaikkia palveluita.

Aivan Levin ytimessä sijaitsevat Levin Kultarinne -alppitalot, joiden avarissa 5-10 henkilön lomahuoneistoissa majoittuu mukavasti niin perhe kuin isompikin lomaporukka. Tunnelmalliset Levikaira -kelo- ja hirsiparitalot ovat puolestaan loistava valinta rauhallisempaa mökkitunnelmaa etsiville. Nämä 9-10 henkilön tilavat huoneistot sijaitsevat askeleen keskustan ytimestä sivussa, kuitenkin aivan kävelymatkan päässä kaikista palveluista.

Lumiaikaan kaikkien huoneistojen hintaan sisältyy aina kaksi hissilippua käyttöön koko majoituksen ajaksi.

Tule porukalla poikkeamaan tai viipymään pidemmäksikin aikaa – meiltä järjestyy viihtyisä majoitus Levin sydämessä. Hoidamme tarvittaessa muutkin lomajärjestelysi, jolloin voit itse keskittyä vain nauttimiseen.

Ratsastajankuja 2 99130 Sirkka