Lomarengas Levi
Lomarengas

Lomarengas Levi

Laatutarkastetut vuokramökit Suomen kattavimmasta valikoimasta. Yli 220 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa Levin parhailla paikoilla. Lisäksi 4000 vuokramökkiä kaikissa hiihtokeskuksissa ja muualla Suomessa.

Isoin valikoima Levin parhaita vuokramökkejä

Lomarengas on Suomen vanhin ja tunnetuin vuokramökkien ja loma-asuntojen välittäjä. Meiltä löydät lomamökit eräkämpistä hulppeisiin huviloihin. Valitse omasi liki 4000 kotimaan loma-asunnon joukosta – Levilläkin yli 220 mökin valikoima! Autamme mielellämme mökin valinnassa – piipahda toimistollamme tai ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Oletko mökin omistaja? Liity joukkoomme!

Onko sinulla oma mökki lähes käyttämättömänä? Tai vuokraatko jo mökkiäsi Levillä? Etsimme uusia kohteita Levillä vastaamaan isoa kysyntää! Lomarenkaan kautta vuokraustoiminta tarjoaa sinulle tuloja pienemmällä työllä. Mökkivuokraus on erinomainen keino saada lisätuloja tai jopa täysi toimeentulo. Lomarengas myy sesonkien lisäksi myös sesongin ulkopuolista aikaa valmiille asiakaskunnalle, ja hoitaa puolestasi kaiken mökin kuvaamisesta vuokrien tilitykseen. Tervetuloa mukaan Lomarenkaan tyytyväisten omistajien joukkoon!

www.lomarengas.fi

Tunturitie 2, 99130 Sirkka