Mielenvalkean tilaussaunat
Mielenvalkea 1

Mielenvalkean tilaussaunat

Atrin alueella, ravintola Messin kupeessa, löylyä lyödään kahdessa suuressa saunassa. Saunat ovat vierekkäin, joka mahdollistaa miesten ja naisten tai isompien seurueiden yhtäaikaisen saunomisen.

Meillä Hullu Porossa on totuttu tekemään asioita ensimmäisenä. Nyt keskitymme hyvinvointipalveluidemme kehittämiseen, jotta yhä useampi löytää tiensä Leville ympäri vuoden.

Sauna liittyy vahvasti suomalaiseen kulttuuriin, mutta sen käyttö monipuolistuu uuden teknologian myötä. MielenValkeassa on kaksi saunaa: hyvinvointisauna ”Lumi” ja löylysauna ”Noki”. Niillä molemmilla on omat sielunsa.

Hyvinvointisauna raamittaa uudelleen käsityksen klassisesta löylyhuoneesta. Raikkaat ja modernit materiaalit tekevät tilasta visuaalisesti kauniin, Helon kiuas takaa pehmeät löylyt ja Helon uudet infrapunapaneelit mahdollistavat tilan käytön myös infrapunasaunana tai jopa rentoutushuoneena. Perinteiset lauteet on korvattu Satu Ilomäen Helolle suunnittelemilla Kokoro-jakkaroilla ja yhtenäisellä tasolla. Näin saunaan saadaan istumapaikat 5-12 käyttäjälle. Jakkaroilla saunatilaa saadaan järjestettyä niin, että siellä voidaan löylytellä ringissä tai hiljentyä kukin omalla kulmallaan. Infrapunapaneeleita on kuudelle.

Noki on tummanpuhuva, rouhea löylysauna. Molempien yhteydessä on viihtyisä takkahuone ja lepotila. MielenValkeassa on myös ryhmätila luennoille, rentoutusharjoituksille tai tarjoiluille. Kaikki tilat voi varata yksityiskäyttöön ja viereisen ravintola Messin palvelut ovat käytettävissä.

MielenValkeassa on saunojen lisäksi avarat tilat erilaisiin harjoituksiin: läsnäoloa, rentoutumista, luentoja tai valmennuksia. Siellä voi pitää myös omaehtoisen hoitopäivän vartalokuorintoineen, saunanaamioineen ja jalkakylpyineen.

Käyttämämme hoitotuotteet ovat mahdollisimman paikallisia, joten kehosi hyötyy Lapin sinnikkäiden yrttien ja kasvien voimasta.

MielenValkea nimi kuvaa sitä tuntemusta, joka syntyy ihmisen suodessa aikaa itselleen: keholleen ja mielelleen. Lapin puhtaassa ilmastossa, hyvää tekevien harjoitusten ja hoitojen voimin ja ystävällisten ihmisten avustuksella tuotamme Sinulle mielenvalkeutta.

Hyvää, rentoutunutta ja voimaannuttavaa oloa. Olet lämpimästi tervetullut kokemaan maailman ensimmäisen hyvinvointisaunan.

Atrinpolku 9 99130 Sirkka