Northern Lights Ranch
Northern Lights Ranch 1

Northern Lights Ranch

Northern Lights Ranch - upeita elämyksiä omassa rauhassa

Northern Lights Ranch on 15 km Leviltä pohjoiseen sijaitseva ravintola- ja majoituspalveluja sekä erilaisia elämyksiä ja aktiviteetteja tarjoava kohde. Northern Lights Ranch tarkoittaa suomeksi käännettynä revontulitilaa, joka pohjautuu Northern Lights Ranchin ideaaliin sijaintiin revontulten näkemiseksi kaiken valosaasteen ulottumattomissa.

Northern Lights Ranch tarjoaa uniikkia majoitusta revontuli- ja luontomatkailuun suunnitelluissa Sky View Cabineissa, joita on yhteensä 16 kpl. Jokainen on suunniteltu 2 hengelle, mutta osaan on saatavissa myös lisävuode ylimääräiselle aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.). Jokainen sisustukseltaan laadukasta skandinaavista tyyliä edustavista huoneistoista tarjoaa upeat näkymät ympäröivään arktiseen luontoon, jonka kruunaavat motorisoitujen sänkyjen yllä avautuvat lämmitetyt suuret kattolasit. Kirkkaan tähtitaivaan ja revontulien näkeminen omasta vuoteesta muodostaa elämyksen, joka ei unohdu koskaan.

Northern Lights Ranchillä löytyy neljä erilaista huoneistotyyppiä seuraavasti:

  • Sky View Cabin Standard
  • Sky View Cabin Superior
  • Sky View Cabin Superior with Sauna
  • Sky View Cabin Deluxe with Outdoor Hot Tub

Northern Lights Ranchin sydämen muodostaa 100 asiakaspaikkaa käsittävä tunnelmallinen ravintola, joka tarjoaa herkullisia skandinaavisen keittiöön pohjautuvia makuelämyksiä. Ruokaa tehdään intohimoisesti asiakkaiden toiveita kuunnellen ja sen korkeasta laatutasosta ei tingitä missään vaiheessa.

Muuntautumiskykyinen ravintola koostuu isosta salista sekä pienemmästä baarista ja tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Kaunis takka luo lämpöä tilaan, jonka erikoisuus on ravintolasalin ikkunaseinän toimiminen yhtenä osana Northern Lights Ranchin poroaitausta. Siellä asustaa talvisin Northern Lights Ranchin omat porot, joita myös asiakkaat pääsevät ruokkimaan.

Ounasjoentie 1619, 99140 Köngäs