Personal Hosting Service
joffe

Personal Hosting Service

Personal Hosting Service on yhden naisen paikallinen yritys, joka on erikoistunut loman vieton ja pienten tapahtumien suunnitteluun, hosting-palveluun sekä esimerkiksi häiden ja syntymäpäivien järjestämiseen

Henkilökohtainen opastus, emännöinti ja kuljetuspalvelu. Pidän asiakkaasta huolta sovitun ajan, toimin kuljettajana teille tarkoitetulla autolla, noudan lentokentältä, mökiltä, varaan kaikki palvelut, huolehdin kauppaostokset, vuokravälineet, hissiliput, kuljetan päivän mittaan haluttuihin paikkoihin, opastan ja pidän huolta aikataulusta, jotta asiakas voi itse keskittyä nauttimaan lomastaan ja hänelle varatuista palveluista.

Yrityksille ja ryhmille järjestyy mm. kuljetuksien järjestäminen, kokouspalvelut, tarjoilut, kauppaostot, ohjelmapalvelut ja aikataulutukset. Kaikki yhdellä laskulla.

Yllätys! Haluatko yllättää ystäväsi, rakkaimpasi? Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen hetki. Kosinta ikuistettuna videolle porojen keskellä tai muuta eksoottista.

Hääkoordinaattorina autan järjestelyissä niin ennakkoon kuin itse seremoniapäivänä. Hääpaikka, kampaus- ja meikit, luotettava valokuvaaja, musiikki, kuljetusten, ruokailuiden ym aikataulujen varaaminen ja organisointi, kukat ja somistukset, hääpäivän emännöinti halutessa.

Suunnitellaan sinun näköisesi unohtumaton ja turvallinen lomaviipymä, yllätys tai tapahtuma! Saatavilla ympäri vuoden.