Polar Lights Tours Oy
Polar Lights Tours 1

Polar Lights Tours Oy

Poikkea yöksi tai kahdeksi matkailuautolla, asuntovaunulla, omalla teltalla tai riippumatolla (jonka voit myös vuokrata meiltä käyttöösi)! Riemukkaita sekä iloisia Huskysafareita ja mukavia sekä mielekkäitä Ratsastusvaelluksia!

Tilamme sijaitsee Muonion tien varrella n. 10 minuutin ajomatkan päästä Leviltä Muonioon päin! Eräleirintään meillä on 5 sähköllistä caravan paikkaa, teltoille ja riippumatoille rajaton määrä. Sijaintimme vuoksi voit yöpyä luonnon läheisyydessä, pulahtaa jokeen uimaan tai vuokrata tynnyrisaunan käyttöösi. Opastettu tilavierailu sisältyy hintaan! - Tutustu hevosiimme ja koiriimme. Lisämaksusta hevosretket, koiracarting ajelut, opastetut retket sup-lauteailemaan, jokimelontaan, marjastamaan… E-pyörät ja mahtavat maastot lähellä ja Levillä, tynnyrisaunan vuokraus, riippumattojen vuokraus sekä A-oikeudet…

Olemme perinteinen perheomisteinen hevos- ja rekikoiratila Suomen lapissa, Levin läheisyydessä. Ystävälliset ja iloiset Alaskan huskymme, alkuperäiset suomenhevosemme, porot ja koko tiimimme toivottavat sinut tervetulleeksi vieraaksemme! Vierailun aikana kerromme eläinystäviemme elämästä – historiasta, vuosirytmistä ja koulutuksesta. Mikäli haluat, viemme sinut kokemaan turvallisen mutta jännittävän retken Suomen Lapin luontoon.

Ota yhteyttä ja tervetuloa! Päivi

Muoniontie 955 99130 Levi