Ravintola Tonttula
Tonttula-kahvila

Ravintola Tonttula

Tilausravintola Tonttula Taivaanvalkeissa 8 km Leviltä tarjoaa upeat puitteet erilaisiin ruokailuihin, häihin, kokouksiin ja sukujuhliin.

Pitkiä pöytiä peittävät kekseliäästi räsymatot. Pelkästään päärakennuksessa voi viettää tovin ja herkutella samalla keittiön antimilla. Emäntä on laittanut kahvipöydän koreaksi ja keittänyt suuren kattilan lämmittävää keittoa. Kyllä kelpaa keväthangilla hiihtävän tai kelkkailevan poiketa pirttiin.

Tonttulan kivitakassa loimuava tuli ja kiireetön ilmapiiri tarjoavat erinomaiset puitteet ryhmien lounas- ja illallistilaisuuksiin. 300 m² ainutkertaiset tilat tarjoavat mahdollisuuden, joita vain mielikuvitus rajoittaa. Ravintolan erikoisuus Taivaalliset Pidot tarjoillaan pitkiltä puulankuilta eikä lappilaisuudesta ja herkkujen määrästä todellakaan pihistellä. Tonttula sijaitsee lähellä Leviä, sinne on saman verran matkaa kuin Levin keskustasta Etelärinteille. Kesällä matka taittuu mukavasti polkupyörällä, ja talvella hiihtoladut johdattavat Tonttulaan keittolounaalle tai taukokahville. Keväällä pääset perille myös kelkkaillen pitkin aurinkoista Ounasjoen jäätä. Kelkkareittikin tulee aivan pihaan asti.

Uutta! Tonttubussi liikennöi Leviltä Tonttulaan, hyppää kyytiin (tarkista bussinaikataulut elvesvillage.fi)!

Katso kaikki Levin aukioloajat tästä.

ma-su: 10:00-17:00

Palosaarentie 50, Köngäs 99140

Sijainti

Palosaarentie 50, Köngäs 99140