Ravintola Tonttula
Tonttula

Ravintola Tonttula

Tilausravintola Tonttula Taivaanvalkeissa 8 km Leviltä tarjoaa upeat puitteet erilaisiin ruokailuihin, häihin, kokouksiin ja sukujuhliin.

Tonttulassa on ikuinen joulu. Sen huomaa heti astuttuaan sisään Tonttulan päärakennukseen. Nähtävää on niin paljon, ettei tulija osaa heti päättää mihin katseensa kohdistaisi. Ensimmäistä kertaa vierailevat jäävät oven suuhun hämmästelemään ja huokaisevat ihastuksesta. Yhdellä seinällä kiikkuu tonttuja, toista koristavat upeat raanut.

Pitkiä pöytiä peittävät kekseliäästi räsymatot. Pelkästään päärakennuksessa voi viettää tovin ja herkutella samalla keittiön antimilla. Emäntä on laittanut kahvipöydän koreaksi ja keittänyt suuren kattilan lämmittävää keittoa. Kyllä kelpaa keväthangilla hiihtävän tai kelkkailevan poiketa pirttiin.

Tonttulan kivitakassa loimuava tuli ja kiireetön ilmapiiri tarjoavat erinomaiset puitteet ryhmien lounas- ja illallistilaisuuksiin. 300 m² ainutkertaiset tilat tarjoavat mahdollisuuden, joita vain mielikuvitus rajoittaa.

Ravintolan erikoisuus Taivaalliset Pidot tarjoillaan pitkiltä puulankuilta eikä lappilaisuudesta ja herkkujen määrästä todellakaan pihistellä.

Katso kaikki Levin aukioloajat tästä.

ma-su: 10:00-17:00

Palosaarentie 50, Köngäs 99140

Sijainti

Palosaarentie 50, Köngäs 99140