Relax Center
Relax Center 1

Relax Center

Palveluistamme löytyy klassinen ja urheiluhieronta (valviran vahvistamat hierojat), kosmetologi hoidot, parturi-kampaamo, meikkistudio, kynsistudio, ripsienpidennykset, Lashlift, browlift, microblading, kestopigmentoinnit sekä esteettiset hoidot.

Relax Center – Hyvinvointia koko keholle

Tervetuloa Relax Center maailmaan! Toimimme kahdessa toimipisteessä: Hotelli Hullu Poron tiloissa sekä Levin keskustassa.

Hoitovalikoimastamme löytyy tehokkaat hieronnat aktiiviliikkujalle. Rentouttavia lomahoitoja löytyy mm. lapin mystiikan maailmasta. Sky- kosmetologit hoitavat ihosi ammattitaidolla laadukkaalla DiegoDallaPalma Professional sekä Ekopharma tuotesarjoilla, valikoimassa on myös selluliittivartalohoidot, käsi- ja jalkahoidot jne. Lisäksi meiltä löytyy parturi-kampaamo, meikkistudio, kynsistudio (geelirakennekynnet, geelilakkaukset) sekä ripsi- ja kulmatpalvelut (microblading, ripsipidennykset, volyymiripset, lashlift sekä perinteiset ripsien ja kulmien kestovärit). Teemme myös yhteistyötä esteettisten hoitojen palvelun tarjoajan kanssa, joten tasaisin väliajoin valikoimastamme löytyy myös laadukkaita täyteainehoitoja, mesolankausta ym. Hotelli toimipisteessä on myös kuntosali, infrapunasauna ja suolahuone.

Tervetuloa rentoutumaan ja kaunistautumaan meille!

Hiihtäjänkuja 10 99130 Sirkka