Retkimurmeli
Retkimurmeli kalastus

Retkimurmeli

Räätälöidyt kalastusvaellukset, rinkkavaellukset, vapaalaskuretket ja maastopyöräretket. Toiminta-alueena Suomen, Ruotsin ja Norjan pohjoisosat. Yksityishenkilöille ja yrityksille.

Tule mukaan unohtumattomille kalastusvaelluksille Retkimurmelin kanssa, missä painopiste on nautiskelussa, kalastuksessa ja leirielämässä, ei niinkään kilometrien kulkemisessa. Jos unelmoit erämaiden tutkimisesta tai tunturijärvien kalastuksesta, harkitse oppaan palveluita. Viemme sinut ja ryhmäsi juuri teidän toiveiden mukaiselle, kalastukseen keskittyvälle retkelle, oli kyseessä sitten lyhyt parin päivän retki tai yli viikon mittainen vaellus. Retket suuntautuvat pääosin laajoihin erämaihin (Suomi, Ruotsi, Norja), mutta toisinaan täydellinen kalastuskohde voi löytyä lähempääkin. Olipa valintasi perhokalastus tai viehekalastus, me huomioimme toiveesi. Matkustustapana kohteesta riippuen voi olla lentäminen, veneily tai patikointi jalkaisin – joskus jopa läskipyörillä.

Jos kaipaat opastusta vaellusharrastuksen aloittamiseen, koet erämaan ja leirielämän turvallisesti kanssani. Olen kokenut eräopas ja kalastusopas yli 40 vuoden retkeilykokemuksella. Myös avustajani ovat alan ammattilaisia. Tarjoamme lyhyitä 1-2 vuorokauden mittaisia vaellusintroja tai pitkiä, yli viikon mittaisia täysimittaisia vaelluksia erämaassa. Suunnittelemme reitit yhdessä ja saat turvallisuussuunnitelman, pakkauslistan, ruokailusuositukset ja muita neuvoja. Suunnitteluprosessin ajan yhteydenpito on tiivistä.

Oletko kiinnostunut vapaalaskusta ja skinnaamisesta? Pääset tutustumaan niihin turvallisesti kanssani Levillä, Pallaksella tai Ylläksellä. Käymme läpi kaikki skinnaamiseen liittyvät varusteet (sukset, skinit, monot, sauvat) ja tarjoamme pienen maistiaisen lumiturvallisuudesta. Olen suorittanut Lumivyöryteknikon (Finlav Pro 2) pätevyyden, ja turvallisuus on retkilläni ensisijaisen tärkeää. Jos kaipaat enemmän haasteita, lähde kanssani Norjan tai Ruotsin vuorille. Suorituspaikat vaihtelevat vallitsevien olosuhteiden ja osallistujien taitotason mukaan.

Maastopyöräilyn ystävät voivat osallistua päiväretkille Levin ympäristössä, Ylläksellä tai Pallaksella. Tuo oma pyöräsi tai vuokrataan sinulle laatupyörä Levin vuokraamoista. Sähköavusteisella pyörällä matka sujuu nopeasti. Retkiin kuuluu tietysti kunnon eväät, jotka järjestän mukaan.

Lisätiedot ja yhteydenotot www.adventuremarmot.fi tai info@adventuremarmot.fi

Retkimurmeli – Adventure Marmot

Järvirovantie 9 B, 99130 Sirkka

Järvirovantie 9 B, 99130 Sirkka