Securitas Oy
Securitas 1

Securitas Oy

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille.

Keskitymme turvallisuuteen. Tarjoamme asiakkaiden tarpeiden mukaan rakennettuja, yksilöllisiä palveluita tai kattavia turvallisuusratkaisuja. Erilaiset toimintaympäristöt asettavat turvallisuudelle erilaisia vaatimuksia. Määrittelemme käyttöönne oikein mitoitetun ja luotettavan turvallisuusratkaisun ja huolehdimme sen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Toimitamme turvallisuuspalveluita myös lyhytkestoisiin tarpeisiin nopeasti ja luotettavasti toimialan kattavimmilla resursseilla, valtakunnallisesti.

Palveluihimme liittyvät tarvittaessa kiinteänä osana tekniset turvalaitteet ja hälytysjärjestelmät. Securitaksen paikallinen asentajaverkostomme asentaa ja ylläpitää yrityksesi ja kotisi riskeihin parhaiten soveltuvan rikosilmoitinjärjestelmän.

Tutustu turvallisuuspalveluihimme! Autamme tekemään maailmastasi turvallisemman. Tutustu tarkemmin palveluihimme, joiden avulla sen teemme.

Paikallisvartiointi Mobile Patrol Etäpalvelut Turvallisuustekniikka Safety services / sammutinhuolto Yritysten riskienhallintapalvelut

Tavoitat meidät Asiakaspalvelu, 24h puh. 020 491 2000 asiakaspalvelu@securitas.fi

Visit Securitas Oy Levintie 1590, 99130 Sirkka www.securitas.fi

Levintie 1590, 99130 Sirkka