Sixty Eight North - Lapland Forest Retreat
sixty eight north

Sixty Eight North - Lapland Forest Retreat

Sixty Eight North on paikka, jonne voit tulla palautumaan Lapin villin metsän keskelle. Tarjoamme vieraillemme yksinkertaisia, hemmottelevia kokemuksia mielen, kehon ja sielun hyväksi, jotka herättävät yhteyden luontoon ja itseensä.

Turvallinen ja kodikas pakopaikka arjen kiireestä. Saapuminen tänne tuntuu kuin saapuisi kotiin paikkaan, jonka aina kuvitteli mahdolliseksi.

Sixty Eight North sijaitsee yksityisillä mailla keskellä muinaista Lapin metsää ja on kunnianosoitus rauhalle ja yksinkertaisuudelle. Mökki tarjoaa intiimin yhteyden luontoon, sijaiten kuitenkin vain lyhyen 20 minuutin ajomatkan päässä Levin keskustasta.

Mökkimme ovat harkittuja, mutta yksinkertaisia. Ne tarjoavat kaiken tarvittavan kodikkuuden tunteen luomiseksi, jättäen kuitenkin tarpeeksi tilaa rauhoittumiseen ja mietiskelyyn. Uskomme, että yksinkertaisena pitäminen antaa meille enemmän tilaa löytää taikaa pienistä asioista. Pakomme on rakennettu herättämään sinussa rauhan ja selkeyden tunteen, tarjoten mahdollisuuden sisällyttää aitoja kokemuksia vierailuusi.