Timonen-Nissi & Co Oy

Timonen-Nissi & Co Oy

Huolintaa, kertasiivouksia, kotisiivouksia, pihapuiden kaatoa sekä kalevalaista jäsenkorjausta!

Toimimme Kittilän kunnan alueella jossa huollamme niin mökit, pihat kuin ihmisetkin.

Meidän kauttamme voitte tilata niin mökkiin kuin kotiinne kertasiivoukset, välisiivoukset, vaihtosiivoukset kuin kotisiivoukset, suursiivouksista puhumattakaan. Teemme työtämme tyytyväisyystakuulla, sekä suurella rakkaudella puhtauteen. Joukkoomme kuuluu ammattimetsuri, joka ei korkeita paikkoja kaihda, häneltä kattojen sammaleen poistot, rännien puhdistukset, kattolumien tiputukset sekä pihapuiden kaadot hoituu käden käänteessä.

Teemme kalevalaista jäsenkorjausta (kisälli) Levillä. Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta hoitomuotona voit lukea lisää täältä: https://kansanlaakintaseura.fi/tietoa-hoidosta

Meiltä palvelut myös lahjakorttina: Naistenpäivä, äitienpäivä, syntymäpäivä, hääpäivä, varpajaispäivä tai muuten vain toiveissa hyvä päivä? Järjestetään sellainen yhdessä elämäsi tärkeille ihmiselle: mielitietylle, vaimolle, siskolle, mummolle, äidille, tyttärelle, tulevalle äidille, poikaverille, aviomiehelle, veljelle, isälle, sedälle, enolle tai vaikka sille elämäsi kaikkein tärkeimmälle: sinulle itsellesi! Soita ja varaa aika Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen tai ilmainen kartoitus siivoukseen.

Valtaosa tekemästämme työstä on kotitalousvähennys kelpoista!

Soita ihmeessä, jos voimme olla Teille avuksi

Pirjo Timonen-Nissi

0456397362